hits

Dronning Silvia skadd etter forfølgelse av fotograf!

Dronning Silvia skadet seg da hun ble forfulgt av en fotograf i New York!

Som skrevet i forrige innlegg, er dronning Silvia for tiden i USA sammen med prinsesse Madeleine, og de har vært på en prosjektreise med World Childhood Foundation til Florida. I går gikk turen videre til New York, hvor de skulle delta på en tilstelning, og dronning Silvia skulle motta en pris for sitt veldedighetsarbeid.

Før dette dro imidlertid de to kongelige damene på en shoppingrunde. En litt for påtrengende fotograf forfulgte da dronning Silvia, og da hun prøvde å komme seg unna fotografen falt hun og skadet seg. Dronning Silvia småløp ut en sidedør på butikken hun var i, mot en ventende bil. Fotografen løp etter, og Silvia skal så ha trådd feil i en trapp og falt. I fallet  slo dronningen både håndleddet og foten.

Det skal ha vært en fotograf fra svenske Aftonbaldet som forfulgte dronning Silvia.

- Dronningen er vant til å bli fotografert, og det var ikke snakk om at hun bare ville unngå dette. Det dreier seg snarere om ren førfølgelse, sier informasjonssjef ved det svenske hoffet, Bertil Ternert.

- Aftonbladets fotograf forfulgte dronningen og hennes selskap, posisjonerte seg utenfor butikken og gikk rett inn. Dronningens sikkerhetspersonell ba fotografen vennligst trekke seg tilbake og ikke være så nærgående. Men han fortsatte, noe som ble oppfattet som provoserende, sier Ternert videre.

Det svenske hoffet skriver dette om saken på sin hjemmeside:


Incident med Drottningen i New York

I samband med Drottningens besök i USA har medierna varit närgångna och intensiva i syfte att få bilder och intervjuer med Drottningen och Prinsessan Madeleine.
Vid ett besök i en affär under eftermiddagen måndagen den 4 april försökte Drottningen och Prinsessan att undvika en påstridig fotograf från svensk media. Fotografen tog inte hänsyn till deras vädjan om att inte bli fotograferade utan stod kvar i entrédörren till butiken. Drottningen upplevde fotografen som påstridig och valde då att gå ut genom en sidodörr till affären. Drottningen gick hastigt mot en parkerad bil för att undvika fotografen som sprang efter. Drottningen föll då olyckligt och skadade både sin fot och handled.
Drottningens schema kvarstår och hon tar emot priset The Health and Human Rights Award i New York som planerat.


Dronning Silvia måtte oppsøke lege etter fallet, men til tross for skadene ville hun ikke avbryte arbeidet sitt. Natt til i dag mottok hun prisen The Health and Human Rights Award for sitt arbeid med veldedighetsorganisasjonen Childhood - med krykker og foten i en plaststøtte.

Aftonbladet har beklaget seg etter hendelsen.

Huff, stakkars Silvia! Hun har vært uheldig i det siste. Først ble hun influensasyk og måtte innstille sine offisielle oppdrag, og nå dette. Heldigvis skadet hun seg ikke verre, selv om dette jo er ille nok!

Det må være vanskelig å hele tiden bli jaget av fotografer, og jeg skjønner godt at de blir lei og synes det blir for mye innimellom.

Jeg ønsker Silvia god bedring, og håper hun er tilbake for fullt snart igjen!

4 kommentarer

Criminal Minds Norway

07.04.2011 kl.17:00

Uff da ! :/

God bedring til henne <3

Helene

07.04.2011 kl.22:19

Stakkar Silvia :/!

GOd bedring fra meg også :-)

Kristin

08.04.2011 kl.19:35

En riktig god bedring fra meg også! :)

Martine

09.04.2011 kl.10:38

Ja, vi får håpe hun er tilbake igjen for fullt uten krykker snart! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv