hits

Kate Middleton - ned i vekt før bryllupet!

Kate Middleton har gått ned i vekt før bryllupet, og er nå enda slankere enn vanlig.

Om 18 dager gifter Kate Middleton seg med prins William av Storbritannia, i det som vil være et at årets viktigste bryllup. I dag hadde paret sitt siste offisielle oppdrag før bryllupet, da de åpnet en skole i Lancashire.

De fleste er opptatt av å se bra ut når de gifter seg, og mange jenter går derfor ned noen kilo før bryllupet. Det samme har Kate Middleton gjort.

Kate blir imidlertid ingen vanlig brud - hun gifter seg med Storbritannias fremtidige konge, og hun vil ha hele verdens øyne rettet mot seg når hun gifter seg med sin prins fredag 29. april. Hun er under et enormt press før den store dagen, det er mange forventninger som skal innfris, og selvfølgelig vil også hun se så bra ut som mulig når hun står brud.

I dag på sitt siste offisielle oppdrag før bryllupet, viste Kate frem sin slanke figur i en tettsittende mørk blå drakt. Kate har alltid vært slank, men nå har hun blitt enda slankere, og det er tydelig at den kommende prinsessen har gått ned noen kilo før bryllupet.

Se bildene av Kate Middleton og prins William på sitt siste offisielle oppdrag før de gifter seg 29. april her!     

5 kommentarer

Amina

12.04.2011 kl.01:31

Huff, det er ganske tydelig at hun har gått ned noen kilo ja. Kjeven hennes er betydelig mer markert. Men dette er ikke bra, Kate var slank fra før av. Jeg skjønner at det er et betydelig press på henne for å se slank ut og at hele verdens øyne snart vil være rettet mot henne. Den britiske kongefamilien må være føre var denne gangen. Kate må få rådgivere / psykolog eller teraupaut eller noe før hun begynner å ta ting som feige anonyme mennesker sier. Det er ikke uvanlig som du sier Martine for kommende bruder å gå ned noen kilo før bryllupet sitt, men jeg vil nødig se dette etter bryllupet.

Forresten, er det bare meg som synes det er rart at de inviterer eksene sine+

Martine

12.04.2011 kl.12:23

Amina: Ja, vi får håpe hun har vekten under kontroll! Når det kommer til disse eksene, har jeg forstått det som at de er gode venner av brudeparet, og at de i likhet med andre gode venner derfor er bedt. Litt spesielt høres det kanskje ut å be eksene sine i et bryllup, men hvis de har en god og nær relasjon i dag og er venner av brudeparet, samt at det er naturlig for både William og Kate og be dem, ser jeg ikke noe problem i det.

Criminal Minds Norway

12.04.2011 kl.12:50

Jeg synes hun ikke trengte å gå ned flere kilo når hun var så slank fra før av. Synes jeg da.

18 dager bare.. Jeg gleder meg :D

Martine

12.04.2011 kl.14:11

Annelies: Nei, hun hadde absolutt ikke behøvd å gå ned i vekt. 17 dager nå! ;-)

Randi

13.04.2011 kl.22:05

Stakars jente, ingen kan vel forestille seg hvilket press hun er under i forbindelse med dette bryllupet! Håper hun får gode rådgivere ja, så hun slipper å lide samme sjebne som Diana gjorde. Blir hun tynnere nå må hun nok sy om brudekjolen sin...

Spesielt med inviterte eks-kjærester ja, men har inntrykk av at omgangskretsen rundt brudeparet er en veldig lukket vennekrets, og de har jo vært sammen siden 2004(?) slik at de er vel mer venner enn eks-kjærester nå...

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv