hits

Prinsesse Isabella 4 år!

Her i New York er alt toppers! Jeg koser meg masse! Håper dere også har en fin påskeferie hvorenn dere er! :-)


Her kommer et kort innlegg om ett av dagens bursdagsbarn, prinsesse Isabella av Danmark:

 

Prinsesse Isabella fyller i dag 4 år!

Den lille prinsessen viste seg som en livlig og prinsesse i sine små tvillingsøsken prins Vincent og prinsesse Josephines dåp sist torsdag, og stjal showet med sitt blide åsyn. Isabella virker så stolt over sin lille bror og søster, og hun er og blir nok en flink og hjelpsom storesøster.

Ved tvillingenes dåp var Isabella kledt i en vakker rosa kjole. Sammen med storebror prins Christian gikk hun foran mamma kronprinsesse Mary og pappa kronprins Frederik og tvillingene inn i kirken før dåpen, og etter dåpen vinket hun fint til publikum utenfor kirken.

Her er noen herlige bilder av prinsessen fra dåpen sist uke!

Gratulerer så mye med 4 års dagen, prinsesse Isabella!

12 kommentarer

22.04.2011 kl.09:18

Så skjønn hun er!:D gratulerer med dagen Isabella:D

Pernille

22.04.2011 kl.12:42

Gratulerer med dagen som var i går, søte Isabella!

Annelies

22.04.2011 kl.13:50

Gratulerer med dagen som var til henne :)

Kristin

23.04.2011 kl.23:08

Gratulerer med dagen, Isabella!

PS: I dag, 23. april, har forresten Prinsesse Laetitia-Maria av Belgia bursdag, og hun blir 8 år. Hun er kanskje ikke den mest kjente av småprinsessene, men hun er datter av Prinsesse Astrid av Belgia, søster til Prins Philippe, og Prins Lorentz fra Østerrike.

Helene

25.04.2011 kl.21:40

Gratulerer med fødselsdagen i går, lille Isabella!

Etter min mening er prinsesse Isabella en av de vakreste småprinsessene i Europa <3<3

Kristin

26.04.2011 kl.11:16

Ja, smaken er virkelig forskjellig! Isabella er IKKE vakker, men litt søt! Vakreste prinsessene etter min mening er Ingrid Alexandra og Leonor!

Martine

26.04.2011 kl.18:23

Anonym: Ja, hun er herlig!

Kristin: Ja, det stemmer! Hun er ikke den av småprinsessene man hører mest om, nei..

Martine

26.04.2011 kl.18:28

Helene og Kristin: Jeg vil si at Isabella er en vakker liten jente, sametidig skjønner jeg hva du mener Kristin med at hun er mer søt og Ingrid Alexandra og Leonor er vakre. En smakssak tror jeg, men også litt hva man legger i begrepene. Jeg synes nettopp disse tre, altså Isabella, Ingrid Alexandra og Leonor, er de søteste/vakreste småprinsessene.

Kristin

26.04.2011 kl.21:07

Ja, her er jeg nok litt uenig med deg Martine, Isabella kommer laaangt ned på min liste over vakre prinsesser, og jeg kan bare ikke fatte at hun skal være vakker?! Hun er helt ordinær. Mye av det er nok at hun alltid har sett så pottesur ut på nesten alle bilder til nå, med unntak av de fra dåpen, at jeg har begynt å kalle henne Surabella! Selv om barn har vakre foreldre trenger ikke alltid avkommet å bli det.... Men egentlig er det jo stygt å sammenligne barn, og voksne, etter hvor vakre de er, så egentlig burde vi vel skjemmes!

Martine

27.04.2011 kl.10:50

Kristin: Nei, smaken er nok forskjellig.. Men sant som du sier - man bør vel egentlig ikke sammenlikne de etter hvor vakre de er, nei.. :-)

Emilie

13.05.2011 kl.20:43

Jeg synest Prinsesse Isabella og Prinsesse Leonor er søtest og vakkrest av Europas små prinsesser.Prins Christian og lille Prins Henrik er de søteste små prinsene i Europa, synest jeg:)

Martine

14.05.2011 kl.09:11

Emilie: Ja, alle disse er veldig søte barn! Spesielt er prinsesse Leonor utrolig vakker synes jeg. Mine favoritter er imidlertid våre egne prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv