hits

Lille Savannah Phillips døpt!

Mens hele medias fokus er rettet mot fredagens kongelige bryllup mellom prins WIlliam og Kate Middleton i England, fant en annen stor begivenhet sted i den engelske kongefamilien i helgen.

Lørdag 23. april ble nemlig Autumn og Peter Phillips datter Savannah Phillips (4 måneder) døpt.

Familie og nære venner var samlet i Church of the Holy Cross i Avening i Gloucestershire da Savannah, som er dronning Elizabeths første oldebarn, ble døpt på selveste påskeaften.

Til stede var både dronning Elizabeth og prins Philip, Peters mor prinsesse Anne og hennes mann Timothy Laurence, Peters far Mark Phillips, og Peters søster Zara Phillips og hennes forlovede Mike Tindall.

Det har ikke kommet noen offentliggjøring av Savannahs mellomnavn eller faddere.

Savannah ble født 28. desember 2010 og er Autumn og Peters første barn. Hun er nummer 12 i arverekken til den britiske tronen.

Dette gikk overraskende stille for seg! Autumn og Peter Phillips vil tydeligvis leve et mest mulig privat liv, og det å døpe sin datter kun dager før William og Kates store bryllup var da et lurt valg, ettersom både nasjonal og internasjonal presse nå er opptatt med å dekke bryllupet.

Uansett, gratulerer så mye med dåpsdagen som var, Savannah!

7 kommentarer

Julie

27.04.2011 kl.15:33

Er egentlig veldig lite opptatt av de kongelige og om jeg kunne bestemt så skulle vi ikke hatt det, men det er noe jeg har lurt litt på. Er det sånn at de kongelige fortsatt forholder seg til det at man ikke skal ha sex før man er gift? Er vel det mest naturlige at de gjør det.

Martine

27.04.2011 kl.17:13

Julie: Vel, dette er et veldig personlig tema - både for kongelige og andre - og ikke noe jeg vet noe om, så jeg kan ikke svare deg på det dessverre.

Kristin

27.04.2011 kl.19:24

Merkelig da Julie, at du gidder å bry deg med denne bloggen? Selvfølgelig har de kongelige også sex før de er gift, vi er da i 2011!!

Over til dåpen - snedig valg å ha den før bryllupet slik at oppmerksomheten blir mindre, men fint at vi iallefall fikk et bilde. Det er ikke sikert hun har noen mellomnavn siden det ikke er offentliggjort?

Julie

27.04.2011 kl.20:16

En ting til deg Kristin, jeg kom akkurat over denne bloggen i dag og det var min første kommentar og noe JEG lurte på, men kanskje ikke du! Jeg kommer heller ikke til å følge denne bloggen videre jeg ikke er noe opptatt av de kongelige.

Martine

27.04.2011 kl.22:01

Kristin: Ja, litt snedig, men som nevnt tror jeg de er opptatt av å leve et så privat liv som mulig. Fint at vi fikk et bilde hvertfall, ja! Og ja, det er mye mulig at Savannah ikke har noen mellomnavn!

ina

28.04.2011 kl.07:37

Men hvem er de?

Hvor??=)

De har jeg ikke møtt!

Hva for et land?=)

Martine

28.04.2011 kl.09:28

ina: Storbritannia. Savannah Phillips er dronning Elizabeths første oldebarn. Hun er datter av Peter Phillips, som er dronning Elizabeths eldste barnebarn og prinsesse Annes eldste sønn.. :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv