hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Westminster Abbey omgjort til en innendørs hage!

De siste forberedelsene til fredagens store kongelige bryllup er i gang, og mens gatene pyntes med flagg og fylles med mennesker blir Westminster Abbey dekorert med busker og trær.

Etter brudeparet prins William og Kate Middletons eget ønske skal de gi hverandre sitt ja omgitt av grønne trær og busker, i noe som skal gjenskape en engelsk hage.

Mer enn 4 tonn grønt er bestilt, og blant dette åtte 6 meter høye lønnetrær.  Trærne, som skal gjenspeile buene i Westminster Abbey, skal ha vært kongefamiliens gartner Shane Connollys idé, og Kate skal ha falt pladask.

De fire arbeiderne som skulle bære de vekstene inn i kirken wkal ha brukt en halvtime på det første treet, før de fant en metode å få det inn på. Prisen på de grønne dekorasjonene skal være omlag en halv million kroner. Etter bryllupet skal trærne visstnok kjøres til prins Charles hjem.

I tillegg til buskene og trærne pyntes Westminster Abbey med hvite og kremfargede blomster.

Her ser dere bildene av trærne som blir fraktet inn i Westminster Abbey!


Jeg synes det er spennende at William og Kate velger å dekorere Westminster Abbey med trær og busker. Jeg tror det vil bli veldig stilig, og at de grønne vekstene vil lage en god atmosfære i kirken. Hva synes du om at William og Kates har valgt å dekorere kirken som en engelsk hage?

Kirken pyntes også med hvite og kremfargede blomster. Kanskje tyder dette på at Kates brudebukett også vil være i disse fargene?! Jeg tror det er stor sjanse for at hun vil velge nettopp disse fargene til din brudebukett. Hva tror du?

 

P.S.: Videoen fra da jeg var gjest i Studio 8 på TV8 i går har ikke blitt lagt ut enda. Jeg skal linke til det på bloggen så snart den legges ut! :-)

6 kommentarer

27.04.2011 kl.22:18

Tenkte faktisk med en gang jeg leste at det skulle pyntes med hvite og kremfargede blomster, at brudebuketten ville være med de fargene:D Vi får vente å se:D Tror også det blir veldig fint med trærne i kirken! Gleder meg:D

ina

28.04.2011 kl.07:35

Hmm..

Litt rart m trær, ser det bare ik for meg, men kult om ho tar det igjen i buketten!

Kos deg på fredag ;-)

Inur

Martine

28.04.2011 kl.09:26

Anonym: Ja, jeg også tenkte med en gang hvitt og kremhvitt! Det blir spennede å se! :-)

ina: Ja, vi får se hvordan det blir - som sagt tror jeg det blir veldig stilig! :-) Takk for det, og kos deg du også! :-)

Veronica

28.04.2011 kl.18:50

Att sätta in träd var väl lite lustigt? Hehe...det blir nog fint i alla fall, men det känns väldigt ovanligt.

Längtar till i morgon, hoppas inte dom får regn!

Kristin

28.04.2011 kl.20:20

Det blir sikkert fint, men hvorfor? Hvorfor ta trær INN i kirken? Det er jo så mye fin kunst i kirken at det burde være unødvendig?! Naturen gjør seg vel best i NATUREN?! Uansett, artig er det iallefall og helt sikkert flott!! Under et døgn igjen nå!!! Kos dere i morgen alle sammen!

Martine

28.04.2011 kl.21:15

Veronica: Det er nok ikke akkurat vanlig å fylle kirken med trær, nei.. Det blir spennende å se i morgen! Vi får håpe det blir oppholdvær, ja!!

Kristin: Nei, si det.. Kanskje Kate alltid har hatt en døm om å gifte seg ute i en hage eller noe slikt..? :-) Hvem vet.. Men flott blir det nok uansett tenker jeg! Kos deg masse i morgen du også! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv