hits

Rapport fra New York før det store kongelige bryllupet i London!

Her kommer en liten kongelig rapport fra jeg var i New York nå i påsken!

Som dere vet var jeg i New York i påsken, og før jeg dro spurte et par av dere leserne om jeg kunne sjekke ut stemningen for prins William og Kate Middletons bryllup i storbymetropolen New York.

Det syntes jeg var en god idè, og jeg holdt øyne og ører åpne gjennom hele påsken! :-)

De første dagene verken så eller hørte jeg noe særlig mye om bryllupet i det hele tatt, og jeg var litt overrasket. Utover påskeuken kom derimot avisoverskriftene og magasinforsidene. I de mange kioskutsalgene langs Broadway og andre steder, var det et enormt utvalg i både aviser og sladderblader, og mange av disse hadde etter hvert prins William og Kate Middleton på forsiden.

Nyhetssendingene på TV hadde også omtrent kontinuerlige sendinger direkte fra London, samt reportasjer om det kommende brudeparet og morgendagens bryllup.

Snakk om bryllupet ute blant folk hørte jeg derimot ikke noe til. Det er mye mulig at newyorkerne er opptatt av bryllupet og at det snakkes mye om det, men noen amerikanske samtaler med kongelig bryllup som samtaleemne fikk altså ikke jeg med meg.

Som nevnt var avisoverskriftene og magasinforsidene, med det britiske kongelige bryllupet som tema, mange. Jeg kjøpte et av disse sladdermagasinene, Star, for å se hva det hadde å skrive.

    

Reportasjen i Star kunne fortelle at Kate Middleton trolig er gravid og at offentliggjørelsen av graviditeten vil komme etter bryllupsreisen. Dette skal kilder nær det britiske hoffet ha fortalt. Star stilte også spørsmålet om dronning Elizabeth visste om dette enda, og de mente å vite at hvis barnet, som Kate angivelig skal være gravid med, blir en jente, så skal hun få navnet Diana. Grunnen til at Star mener at Kate er gravid, er at hun skal ta skjult magen ved å holde en veske foran den ved et offentlig representasjonsoppdrag..!

Magasinet inneholdt også andre artikler rundt bryllupet, men ingenting seriøst. Star skriver blant annet litt om både William og Kates utdrikningslag, og at prins Harry skal ha gifteplaner med Chelsy Davy. Det var også en liten artikkel i bladet om at prins Williams stemor Camilla skal ha planer om å stjele noe av oppmerksomheten rundt bryllupet med sin henna-tattovering hun fikk på fingeren sin under et besøk til Marocco nylig. Haha, er det mulig?!

Ja, man kan vel konkludere med at amerikanerne hvertfall har fått med seg at det er et stort kongelig bryllup på gang i England - nyhetssendingene var spekket med bryllupssnakk, mens sladdermagasinene nok tjener fett på useriøse artikler om bryllupet og det kommende brudeparet.

Her ser dere noen bilder av artiklene i ukens utgave av Star!      Bilder: Star

7 kommentarer

Christiane

28.04.2011 kl.18:17

Haha alt de finne på å skriva!!

28.04.2011 kl.18:20

Haha, tror ikke så veldig mye på at Kate er gravid! Mye rart de skriver, men det er sikkert bare for å tjene penger på det! Haha, morsomt innlegg, og det er jo litt gøy å se hvordan det er i andre land,i forkant av bryllupet! :D

Pernille

28.04.2011 kl.19:32

haha, må ha noe å lokke kundene med vettu! jeg tror ikke det er sant... haddde vært morsomt da, men tror de venter litt til :)

Kristin

28.04.2011 kl.20:23

Sprøtt, og det var så sprøtt at det faktisk var morsomt!! Det med å kalle en evt. datter de måtte få for Diana var kanskje ikke så dumt....

Kristin

28.04.2011 kl.20:26

Jeg mente vel egentlig at det ikke er helt urealistisk (med Diana)...

Martine

28.04.2011 kl.21:10

Christiane: Hehe, ja det er helt utrolig! :-)

Anonym: Ja, ikke sant?! Hyggelig at du likte innlegget! :-)

Martine

28.04.2011 kl.21:12

Pernille: Hehe, ja! Jeg tror de venter litt, ja.. :-)

Kristin: Helt enig! Jeg bare måtte kjøpe bladet! ;-) Nei, det er nok ikke helt urealistisk, nei.. Og jeg tror hvertfall Diana kan være aktuelt som mellomnavn på en evt. datter.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv