hits

Hilsen og nytt offisielt bilde av prins William og Kate Middleton offentliggjort - dagen før den store dagen!

Nå er det bare en dag igjen til prins William og Kate Middleton gifter seg. Tenk, i morgen er den store dagen! Jeg regner med at det er flere enn meg som kommer til å sitte klistret til tv-skjermen å følge med i morgen?!

I dag, dagen før bryllupet, ble et nytt bilde av prins William og Kate Middleton offentliggjort.

I morgen gifter prins William av Storbritannia seg med Kate Middleton, og i dag ble et nytt offisielt bilde i sort-hvitt av det kommende brudeparet offentliggjort. Bildet, som viser et smilende og forelsket par, er tatt av Mario Testino, William og Kates forlovelsesfotograf.

Her ser dere det flotte bildet av morgendagens vakre brudepar William og Kate!

I tillegg til det nye offisielle bildet er også programmet for morgendagens bryllup offentliggjort. Dette kan du finne ved å klikke her!

I bryllupsprogrammet sender prins William og Kate Middleton en hilsen til folket. Hilsenen lyder slik:

"We are both so delighted that you are able to join us in celebrating what we hope will be one of the happiest days of our lives. The affection shown to us by so many people during our engagement has been incredibly moving, and has touched us both deeply. We would like to take this opportunity to thank everyone most sincerely for their kindness."

Kos dere masse med kongelig bryllup i morgen alle sammen! :-)

5 kommentarer

28.04.2011 kl.21:48

Det blir spennende:D Men bare lurte, er linken av deg på tv8 lagt ut nå?

Kristin

28.04.2011 kl.21:57

Nydelig bilde og hilsen!!

Forresten, i morgen er det også en stor dag for en liten prinsesse og en litt større prinsessedatter - Prinsesse Sofia av Spania blir 4 år, og "vår egen" Maud Angelica Behn fyller 8 år!

Ha en flott dag alle sammen!

Jørgen Marthinsen

28.04.2011 kl.22:44

Hei!

Må bare si at jeg elsker bloggen din, og er inne daglig for å sjekke! Som ekte rojalist skulle jeg ønske jeg hadde en like bra blogg som deg!

Nok en gang, en utrolig blogg og utrolig bra av deg å starte en kongelig blogg som kan ta noe av fritiden for å si det sånn!

Men tusen takk for at du blogger!!!

Martine

28.04.2011 kl.23:54

Anonym: Ja, nå er den lagt ut! Har linket til videoen i innlegget over! :-)

Kristin: Helt enig! Ja, det er helt sant! De blir så fort store disse små!

Martine

28.04.2011 kl.23:58

Jørgen Marthinsen: Tusen takk for hyggelig kommentar! :-) Så hyggelig at du er inne å sjekker bloggen hver dag, og at du liker det du leser! Jeg setter utrolig stor pris på slike tilbakemeldinger! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv