hits

Videoen fra besøket i Studio 8 på TV8 ligger nå på nett!
Som jeg skrev i et tidligere innlegg var jeg gjest i Studio 8 på TV8 på tirsdag. Dette ble sendt på TV samme dag, og nå er videoen også lagt ut på nett.

Videoen finner dere ved å klikke her!

Jeg var gjest hos programleder Ingrid Johns i Studio 8, og temaet var prins William og Kate Middletons bryllup.

Huff, jeg ser litt trøtt ut på videoen. Jeg hadde nemlig nettopp kommet hjem fra New york, og ikke sovet på nesten 30 timer da jeg var der, så det er grunnen til det.. Hehe! :-)

Men uansett, ta en titt på videoen om du er interessert!

7 kommentarer

Amina

29.04.2011 kl.00:07

Wow, så utrolig gøy å se deg i levende livet. Du var kjempedyktig og bar overhodet ikke noe preg av søvnmangel. Jeg synes det er kjempefint at du skal blogge på selve dagen også. Det klarte du å gjøre på en imponerende måte under det forrige kongelige bryllupet. Vet du noe om vi kommer til å se Williams tale til bruden og evt en bryllupsvals. Jeg håper de har lært av de skandinaviske kongelige og viser det. I og med at William og Kate ønsker at alle skal få være med på den store dagen.

Maren

29.04.2011 kl.00:09

Du er så flink Geit! Moro! Gleder meg til bryllup i morgen :)

Martine

29.04.2011 kl.09:17

Amina: Tusen takk for det! Det er hyggelig å høre! Jeg skal prøve å blogge på samme måte i dag som ved kronprinsessebryllupet i fjor sommer, så følg med gjennom dagen! :-) Det er jeg usikker på, ettersom selve bryllupsfesten skal ha et privat preg, men det er nye mulig vi får et glimt av både taler og brudevals. Jeg håper det!!

Maren: Tusen takk! :-) Jeg også! :-)

Pernille

29.04.2011 kl.11:47

flinke martine! stolt av deg vettu :D

29.04.2011 kl.18:10

Så videoen nå, du var jo kjempeflink! Så ikke noe tegn til søvnmangel der nei, hehe:D

Annelies

29.04.2011 kl.18:48

Utrolig ! :D

Tusen takk for at du la ut linken <3

Martine

29.04.2011 kl.19:51

Pernille: Tusen takk, Pernille! :-)

Anonym: Hehe, det er bra! ;-) Takk for det!

Annelies: Måtte jo nesten det! Hehe.. ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv