hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Bruden på vei til Westminster Abbey!

Bruden Kate Middleton er nå på vei til Wstminster Abbey sammen med sin far Michael.

Her ser dere den vakre bruden Kate i bilen på vei til kirken!


Vielsen starter nå hvert øyeblikk! Flere oppdateringer kommer etter vielsen!

5 kommentarer

Amina

29.04.2011 kl.12:58

Er det bare jeg som ble overrasket over Pippas hvite kjole. Jeg trodde hvit kjole på andre enn bruden var fy fy.

Stian Stensrud

29.04.2011 kl.13:04

Ser på bryllupet nå, og har noen kommentarer om antrekkene deres.

William; Nå vet ikke jeg hva slags gallauniformer han har å velge i, men forstod det sånn at han ikke valgte flyvåpenets gallauniform - som han kunne valgt hvis han ville? Jeg synes egentlig mange av de andre gallauniformene vi så var finere, deriblant både den til Charles og Harry. Derfor "synd" hvis noen av gallauniformene William kunne valgt hadde vært finere enn den han brukte, som jeg syntes var litt for et eller annet. Men dette vet jeg ikke så mye om. Mulig det er den mest "prestisjefylte" gallauniformen han valgte (selvom jeg ville tro at flyvåpenet er det mest presisjefulle av dem alle)

Kate; Heller ikke henne ble jeg hundre prosent happy over. Syntes kjolen egentlig var litt kjedelig, til å være bruden til en britisk (fremtidig) tronefølger. Men diademet var fint, da. Hørte de sa på tv det var noe Kong George den 6. kjøpte til Elisabeth rett før han selv ble konge. Bortsett fra det vet jeg ikke så mye, men det var ikke dèt Elisabeth brukte når hun giftet seg, slik det ble spekulert i, i alle fall!

Ellers må jeg bare si: Fy søren for en fantastisk fin kirke!!! Kjempestilig pynta med trær nedover midtgangen sånn...

Amina

29.04.2011 kl.13:17

Jeg synes kjolen til Kate var kjempefin, jeg elsker blondene. Men jeg skulle ønske hun hadde håret oppsatt. Ellers så synes jeg det hele går veldig raskt for seg. Jeg fikk ikke sett hele vielsen, og er egentlig opptatt med et prosjekt, men er det noen her som vet om Kate og William gav hverandre noen løfter+

Martine

29.04.2011 kl.19:57

Amina: Jeg ble også litt overrasket over at Pippa var kledt i hvitt, men samtidig synes jeg det var passende ettersom hun var en del av brudefølget sammen med brudepikene og brudesvennene.

Jeg også likte brudekjolen til Kate veldig godt! Jeg likte det utslåtte håret, samtidig som at også jeg til en viss grad hadde foretrukket at hvertfall noe av håret var oppsatt.

Martine

29.04.2011 kl.20:01

Stian: Jeg er ikke helt sikker på det der jeg heller, men jeg tror det var sånn at han kunne velge, ja. Jeg er enig i at flere av de andre uniformene var finene enn den William hadde på seg. Den røde fargen ble litt for gjeldene synes jeg.

Selv likte jeg Kates brudekjole utrolig godt. Og diademet var veldig flott, ja! Det kommer et innlegg om det nå snart! :-)

Ja, Westminster Abbey er utrolig flott! Veldig stilig med trærne og buskene, ja! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv