hits

Nå er William og Kate gift!

William og Katre er nå gift - nå er de hertug og hertuginne av Cambridge!

Presis klokken 12 ankom Kate Middleton Westminster Abbey sammen med sin far Michael. Bruden Kate strålte i en drøm av en brudekjole, og ble fulgt av de seks brudebarna, samt sin søster og forlover Philippa.

Kate ble møtt av sin brudgom ved alteret, og ble overlevert av sin far. Da William fikk se sin kjære brud hvisket han til henne: "You are beautiful".

Vielsen var preget av korsang og tradisjonell britisk liturgi. Kirken var, som kjent, pyntet med hvite og kremfargede blomster, samt grønne busker og lønnetrær.

Jeg synes vielsen var veldig flott. William og Kate tok seg meget godt ut og alt gikk som det skulle. N

Når det gjelder dekorasjonene inne i kirken, synes jeg det i grunn var fint med de grønne trærne og buskene. På forhånd syntes jeg det hørtes voldsomt ut med 6 meter høye trær, men ettersom Westminster Abbey er såpass stort gjorde det ingenting.

Hva synes du om William og Kates vielse?

Her ser dere bilder av det vakre brudeparet under vielsen!


Brudgommen William og forlover Harry ankommer Westminster Abbey

 
Bruden Kate, samt forlover Philippa og far Michael ankommer Westminster Abbey


Brudeparet på plass i kirken


William og Kate gir hverandre sitt ja


William og Kate på vei ut av Westminster Abbey som et gift par

7 kommentarer

Stine

29.04.2011 kl.14:16

For en vakker sermoni! Kjolen hennes minner meg den kjolen Grace Kelly hadde.

Elisabeth

29.04.2011 kl.17:17

Jeg synes det var en vakker seremoni, men kanskje litt kjølig. Lite intimt og privat her, men sånn er det jo i Storbritannia - mer høytidelig, og pomp og prakt. Jeg synes kanskje vi i Skandinavia får til mer rørende og nære vielser, men alt i alt var det nydelig :) Og kjolen var praktfull :)

29.04.2011 kl.17:48

Vakker sermoni! Jeg synes William og Kate er et fantastisk par, og de var vakre begge to! Som William sa, Kate var beautiful!:D:P

Annelies

29.04.2011 kl.18:55

Jeg fikk ikke sett hele seremonien, men det var vel ganske høytidelig :)

Det føltes slik i hvertfall :)

Amina

29.04.2011 kl.19:29

Veldig enig med deg Elisabeth. Føler ikke at vi egentlig har fått vært med på så mye. Oppladningen til dette bryllupet tilsa jo noe helt annet. Det hele var liksom inn i kirka, ut av kirken, ut på balkongen, også ferdig. Om bare hele verdens øyne var rettet mot kronprinsessebryllupet i fjor. Da hadde folk fått valuta for pengene sine.

Martine

29.04.2011 kl.20:04

Stine: Ja, jeg også synes den minte litt om Grace Kelly!

Elisabeth: Jeg synes vielsen var flott, men også jeg savnet litt mer følelser. Kjolen var praktfull, ja!

Anonym: Ja, det var hun virkelig!!

Martine

29.04.2011 kl.20:07

Annelies: Ja, den var i grunn det. Det var en veldig tradisjonell og høytidelig vielse.

Amina: Ja, jeg sitter igjen med samme følelse. Det hele var liksom over veldig fort. Skuffende at vi ikke får være med på festen. Helt sant - verden skulle vært rettet mot fjorårets kronprinsessebryllup. Der fikk vi virkelig hele pakka!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv