hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Den fantastiske brudekjolen

Kate Middleton ble gift i en drøm av en kjole!

Som mange hadde tippet på forhånd er det motehuset Alexander McQueen som har designet Kates brudekjole. Den stilfulle og elegante brudekjolen er designet av Sarah Burton.

Det britiske motehuset Alexander McQueen ble valgt til å designe Kates brudekjole på grunn av sitt vakre og elegante håndverk, samt lange tradisjon innen søm.

Kate ønsket seg en brudekjole hvor det tradisjonsrike og det moderne med det artistiske utrykket som kjennetegner Alexander McQueens design ble kombinert. Kate har samarbeidet tett med Sarah Burton om kjolens utforming og design, og kjolen hyller de tradisjonsrike sømteknikkene ved enkel form og ofte romantisk dekorasjon.

Alle kjolens blonder er håndsydd av elever ved motehuset. Elevene måtte vakse hendene hver halvtime, og nålene som ble brukt måtte byttes like ofte, for ikke å ødelegge stoffet i kjolen.

Kate hadde utslått hår - Kate går nemlig som oftest med utslått hår til vanlig, og ønsket at William skulle kjenne henne igjen som den hun er.

Brudeskoene til Kate er designet av samme designer, og er laget i samme stoff som kjolen, med samme blondetema.

Jeg synes Kates brudekjole var helt fantastisk flott, og den kledde henne veldig godt. Jeg likte at kjolen var såpass enkel og nedtonet, men samtidig meget elegant og en prinsesse verdig. Virkelig en drøm av en kjole!

Hva synes du om Kates brudekjole?

16 kommentarer

Helt nydelig kjole på en veldig pen dame!:)

Brita

29.04.2011 kl.15:14

Fantastisk flott kjole!!!

Randi

29.04.2011 kl.15:22

Det var en fantastisk fin kjole! Jeg likte veldig godt blondedetaljene. Denne og kjolen til Prinsesse Marie av Danmark er mine favorittkjoler :)

Stian Stensrud

29.04.2011 kl.16:28

Jeg er, som jeg skrev i en kommentar tidligere, uenig. (Uten at jeg egentlig har så mye greie på kjoler). Jeg syntes kjolen var litt kjedelig og "vanlig" til en kommende dronning å være. Og likte ikke så godt blondende heller egentlig.

June

29.04.2011 kl.17:00

Kjempe fin kjole! fine detaljer og alt var helt perfekt!

masjegull

29.04.2011 kl.17:30

suuuuuper kjole så vielsen på skolen

29.04.2011 kl.17:45

En utrolig, fantastisk fin brudekjole! Elsket den, og den passet perfekt til Kate, og hennes stil og personlighet! Likte den veldig godt!:D

Annelies

29.04.2011 kl.18:53

Kjolen var nydelig ! :)

Og det er Kate også ! <3

Kristin

29.04.2011 kl.19:49

Flott kjole!!

Da jeg så den første gang syntes jeg den var fin, men jeg gapte ikke av begeistring som jeg gjorde med Victorias kjole, tror det kommer av at jeg ikke er så begeistret for blonder, men den passet veldig godt til Catherine!! Ja, den minner litt om Maries brudekjole.

Nå når jeg ser den igjen synes jeg den er utrolig vakker!! Men den er nok ikke min nr. 1 favoritt. Den kjolen jeg ellers likte best var hennes søster Philippas!! Helt rå!! Jeg er veldig begeistret for hvitt også. Flott at hun valgte Alexander McQueen, jeg leste at om hun valgte dette motehuset, ville det være en fin gest til den avdøde designeren.

Martine

29.04.2011 kl.20:10

Thea Kristine Finstad og Brita : Veldig enig! Kjolen var fantastisk!

Randi: Ja, blondene var veldig fine! Denne og Maries brudekjole er blant mine faovritter også!

Martine

29.04.2011 kl.20:12

Stian Stensrud: Nei, det er nok en smakssak..

June: Enig! :-)

Anonym: Ja, det synes jeg også! En perfekt kjole til Kate!

Martine

29.04.2011 kl.20:14

mashegull: Så kult at dere fikk se vielsen på skolen! :-)

Annelies: Ja, det er hun!

Kristin: Den minner om Maries kjole, ja! Og passer veldig godt til Kate. Ja, det er sant - det var en fin gest til den avdøde designerern å velge dette motehuset.

Pernille

30.04.2011 kl.13:07

Kates brudekjole var kjempefin, og enda penere nå i ettertid synes jeg! :)

Martine

30.04.2011 kl.13:31

Pernille: Ja, jeg synes den var helt nydelig!

Selma

30.04.2011 kl.13:42

En utrolig nydelig kjole på en utrolig vakker kvinne! Kate strålte, og var helt klart den vakreste i Storbritannia! Må allikevel innrømme at Kates søster, Philippa, var aldeles vakker. Syns ikke hun burde kledd seg i hvitt, hun tok nesten oppmerksomheten fra sin søster:)

Martine

30.04.2011 kl.14:19

Selma: Ja, hun er virkelig nydelig! Enig i at det var litt dristig å la Philippa kle seg i hvit kjole, men samtidig synes jeg det passet fint ettersom hun gikk sammen med brudepikene og brudesvennene inn i kirken.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv