hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Tiaraen

 

Kate Middletons slør ble under dagens vielse holdt på plass av, og antrekket toppet med, en nydelig tiara.

På forhånd ble det spekulert i hvilken tiara Kate ville bære ved bryllupet, og om hun i det hele tatt ville bære tiara. Det gjorde hun, og tiaraen var ikke hvilken som helst tiara.

Tiaraen Kate bar til sin brudekjole kalles "halo"-tiaraen, og ble laget av Cartier i 1936. Den ble laget til The Duke of York, senere kong Geroge VI for hans kone Elizabeth, dronningmoren. Dronning Elizabeth II fikk tiaraen av sin mor ved sin 18 års dag, og Kate fikk i dag låne denne tiaraen.

Kates øredobber er forresten laget av Robinson Pelham.

Jeg likte Kates tiara veldig godt! Den var ikke for stor, men samtidig var den markert og stor nok, samt at den så meget elegant ut på Kates hode og passet godt til brudekjolen.

Hva synes du om Kates tiara?   

5 kommentarer

Annelies

29.04.2011 kl.20:55

Den er nyyyydelig <3

29.04.2011 kl.21:38

Jeg bare lurer på hvem som fjernet, og når ble sløret fjernet fra ansiktet hennes..? :) klarer ikke å se det på noen opptak...

Martine

29.04.2011 kl.21:55

Annelies: Enig! Jeg likte den veldig godt!

Anonym: Det lurte jeg på også faktisk! Plutselig var sløret fjernet fra ansiktet, og jeg klarte ikke å se hvem som gjorde det eller når det ble gjort. Er det noen andre som vet kanskje?

Christiane

02.05.2011 kl.21:27

Er helt enig med det du skriver om tiaraen; den var passe stor, og så veldig elegant ut. Synes den minner litt om den Mette-Marit brukte i hennes bryllup, som for øvrig er min favorittiara. Den er så utrolig elegant og vakker!

Martine

03.05.2011 kl.11:15

Christiane: Enig! Den minner om tiaraen Mette-Marit brukte som brud. En veldig fin og elegant tiara dette også!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv