hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Kysset!

Endelig fikk vi se William og Kates første kyss som mann og kone!

Litt før klokken 14.30 kom brudeparet ut på balkongen på Buckingham Palace, sammen med sine familier, og hilste de mange tusen menneskene som hadde møtt opp utenfor.

Prins William kysset ikke bruden på kirketrappen etter bryllupet, men paret ventet heller med det første offisielle kysset som gifte til de var ute på slottsbalkongen på Buckingham Palace.

Brudeparet gav hverandre to kyss, til rungende jubel fra den store folkemassen nedenfor.

Hva synes du om William og Kates kyss på slottsbalkongen? Og hva synes du om at de ikke kysst på kirketrappa, men ventet med å kysse til de kom til Buckingham Palace?

6 kommentarer

Marthe

29.04.2011 kl.15:07

Det offisielle første kysset skulle komme på balkongen, så er vel derfor de ikke kysset tidligere :) jeg synes forresten kjolen til Catherine var helt fantastisk!

Elisabeth

29.04.2011 kl.17:15

Synes det var litt tamt, men man kan vel ikke forvente annet med de kongelige :) det er jo ikke akkurat vanlig etikette, å slå til med noe skikkelig lidenskapelig kyss :-P Det var et søtt, lite nuss :) Gjorde ikke noe at de ventet til de kom opp på balkongen - ventet det, egentlig :)

Annelies

29.04.2011 kl.18:51

Så utrolig søtt ! <3

Martine

29.04.2011 kl.20:17

Marthe: Ja, det var nok det som var grunnen! :-) Kjolen var utrolig flott, ja!

Elisabeth: Hehe, nei man kan vel ikke det.. ;-) Det var to små søte nuss, ja! :-)

Annelies: Ja!!

Jorunn

04.07.2011 kl.23:12

Syns hun er så skjønn den lille jenta til venstre for Catherine. Hun har tydeligvis fått nok av hele bryllupet!

Martine

05.07.2011 kl.11:39

Jorunn: Hehe, ja hun er herlig! :-) Det ble visst litt mye for henne, ja! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv