hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Brudepikene, brudesvennene og forloverne!

Prins William og Kate Middleton hadde valgt henholdsvis sin bror og søster til sine forlovere. Williams forlover var prins Harry, mens Kates forlover var Philippa Middleton.

Brudgommens forlover ankom kirken sammen med brudgommen, og sto ved hans side ved alteret. Brudens forlover tilhørte brudefølget, sammen med seks brudepiker og brudesvenner, som fulgte etter bruden inn i kirken.

De seks brudebarna besto av fire brudepiker og to brudesvenner. Disse var Lady Louise Windsor (7), Margarita Armstrong-Jones (8), Grace van Cutsem (3) og  Eliza Lopes (3), samt  William "Billy" Lowther-Pinkerton (10) og  Tom Pettifer (8). Du kan lese mer om brudepikene og brudesvennene her.

Ettersom brudens forlover var en del av brudefølget, var hun i likhet med brudepikene antrukket i hvit kjole. I likhet med Kates brudekjole, var også Philippas kjole designet av Sarah Burton ved Alexander McQueen-motehuset. Brudesvennene var kledt i flotte uniformer, slik som brudgommen og hans forlover var.

Prins Harry var altså kledd i uniform som sin bror. Hen hadde imidlertid sort uniform, mens William hadde rød. Personlig likte jeg i grunn Harrys best.

Kates forlover Philippa var kledt i hvit kjole, noe som var litt overraskende. Grunnen til det tror jeg er at hun var del av brudefølget og gikk sammen med brudepiken og brudesvennene opp kirkegulvet. Philippa så veldig bra ut, og er veldig lik Kate. Et noe dristig valg av Kate å la sin vakre søster og forlover kle seg i hvit kjole i hennes bryllup, kanskje..?!

Her ser dere bildene av  de flotte forloverne og søte brudebarna!

Hva synes du om forloverne og brudebarnas antrekk?


 
Kate med sin forlover og søster Philippa                                     William med sin forlover og bror Harry
  
 
Philippa med de to yngste brudepikene                             De fire eldste brudebarna

 
Phillipa og brudebarna på vei inn i Westminster Abbey

 
Brudefølget på vei inn i kirken                          Harry med prinsenes kusine og brudepike Lady Louise

11 kommentarer

Annelies

30.04.2011 kl.00:08

Søte bilder :)

Jeg likte brudesvennenes uniformer :)

Maiken

30.04.2011 kl.09:38

Jeg synes philippa så fantastisk ut, kjolen minner jo kanskje om en minimalistisk brudekjole..Jeg synes de begge så flotte ut. Men jeg ble litt overrasket over at brudepike kjolene var såpass store og ikke minimalistisk ut slik som kate og forloveren hennes sine kjoler

Martine

30.04.2011 kl.10:49

Annelies: Det gjorde jeg også!

Maiken: Ja, hun så veldig flott ut! Hmm, det har jeg ikke tenkt over, men det er sant..

Astrid

30.04.2011 kl.12:02

de to minste av brudepikene var utrolig søte og Kate var utrolig vakker i en vakker kjole!

Pernille

30.04.2011 kl.12:59

kjempesøte brudepiker og brudesvenner i fine kjoler og uniformer.

jeg synes også Philippa var kjempepen i den hvite lange kjolen!

Martine

30.04.2011 kl.13:01

Astrid: Ja, veldig søte brudepiker og brudesvenner, og en utrolig vakker brud!

Martine

30.04.2011 kl.13:02

Pernille: Ja, det synes jeg også! Hun var nydelig!

GUR :)

30.04.2011 kl.14:59

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg likte ikke kjolen til Pippa særlig godt... Jeg liker litt større kjoler, den var litt smal, men den skulle vel kanskje være det siden det var et formiddagsbryllup og ingen andre var kledd i gallakjole.

Men jeg synes barna var utrolig pent kledd! Elsket de små kjolene, pynten i håret og blomstene, og de to guttene var jo kjempestilige! :)

GUR :)

30.04.2011 kl.15:01

Og jeg hadde foretrukket prins Harrys uniform framfor den røde. Den hadde nok passet mer - men kanskje det var bra å skille seg litt ut? ;)

Kristin

30.04.2011 kl.20:29

Brudepikenes kjoler var fine, men Pippas kjole var bare helt rå!!! Kanskje enda finere enn brudekjolen?! Ja, den hadde kanskje passet som brudekjole også? Brudebarna var søte, spesielt Lady Louise, som det var veldig hyggelig å se igjen! Jeg er jo veldig besigstret for Prins Harry, så bildet av ham og Lady Louise likte jeg veldig godt! En godgutt og en godjente på ett og samme bilde!! Jeg likte også Harrys uniform best, tror jeg... Så du bildet av Prins Charles som løfter opp en av brudepikene på balkongen?! Herlig bilde det òg!

Martine

01.05.2011 kl.12:29

GUR: Ja, det var nok meningen at Pippas kjole skulle være ganske så nedtonet. Ja, brudebarna var veldig fine! Jeg også hadde foretrukket sort uniform fremfor rød, men han skilte seg hvertfall ut, ja!

Kristin: Tja, om ikke finere, så hvertfall nesten like fin. Pippas kjole kunne nok vært brukt som brudekjole ja, men den er litt for enkel som brudekjole etter min smak. Veldig hyggelig å se Louise igjen, ja! Og et flott bilde av henne og prins Harry sammen! :-) Ja, det så jeg! Det var vel Camillas barnebarn Eliza Lopes han løftet på, om jeg ikke tar helt feil.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv