hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Gjestene, draktene og hattene

Gårsdagens store kongelige bryllup i London, da prins William fikk sin Kate Middleton, var et fantastisk flott bryllup, og ikke minst en stor folkefest.

Brudgommen var kjekk og bruden utrolig vakker. Det var også mange flotte gjester til stede i Wiliam og Kates bryllup.

Her ser dere de kongelige gjestene ved prins Wiliam og Kate Middletons bryllup, med sine uniformer, drakter og hatter!

   
WiIliam og Kate med Michael Middleton Carole Middleton, dronning Elizabeth og Camilla Parker Bowles

  
Dronning Elizabeth og prins Philip                            Prins Charles og Camilla

  
Prinsesse Anne                                          Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice

  
Zara Phillips og Mike Tindall                    Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal

  
Kong Harald og dronning Sonja                               Dronning Margrethe

  
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel             Kronprins Willem-Alexander og kronprinsesse Maxima

  
Kronprins Philippe og kronprinsesse Mathilde   Dronnning Sofia, kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia

  
Fyrst Albert og Charlene Wittstock                  Storhertug Henri og storhertuginne Maria Theresa

Hva synes du om de kongelige bryllupsgjestenes antrekk? Hvem var best kledd?

Og hvem hadde den flotteste hatten?


Jeg likte veldig godt kronprinsesse Victorias antrekk - både fargen, hatten og kjolen. Den svenske kronprinsessen strålte som vanlig, og var en av de best kledde bryllupsgjestene etter min mening. Jeg synes også kronprinsesse Maxima var meget flott og elegant, og det samme var kronprinsesse Letizia, Charlene Wittstock og kronprinsesse Marie-Chantal. Dronning Elizabeth var flott i sin lysegule drakt, og ellers må jeg også nevne at jeg synes Kates mor Carole var perfekt kledd som brudens mor.

I andre enden av skalaen må jeg plassere prinsesse Eugenie. Huff, for et antrekk! Jeg var heller ikke særlig begeistert for kronprinsesse Mathildes skinnende antrekk.

Når det gjelder hatter, likter jeg kronprinsesse Victorias hatt best. Kronprinsesse Letizia hatt likte jeg også godt. Prinsessene Beatrice og Eugenies hatter likte jeg ikke noe særlig.

17 kommentarer

Astrid

30.04.2011 kl.12:09

jeg syns Kronprinsesse Maxima hadde valgt en uttrolig kledene kjole noe Kronprinsesse Victoria også hadde gjort. Charlene wittstock så utsom om hun hadde på seg en sekk mens Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice så ut som de to onde stesøstrene fra askepott. Både Dronning Margrethe og Dronning Elizabeth hadde valgt antrekk som kledde dem og representerte deres personlige stil godt. Og Dronning Eliizabeth og Prins Phillip er så utrolig søt og passer så godt samme.

Pernille

30.04.2011 kl.12:51

jeg synes kronprinsesse Victoria og kronprinsesse Maxima kanskje var de fineste! :)

Martine

30.04.2011 kl.12:57

Astrid: Hehe, jeg er litt enig når det gjelder Beatrice og Eugenie! ;-)

Pernille: Ja, jeg også synes de hadde valgt veldig flotte og kledelige antrekk!

Stian Stensrud

30.04.2011 kl.13:22

Hva syntes du om Dronning Sonjas antrekk, Martine? Jeg synes spesielt hatten hennes var skikkelig stygg, og stilen virket veldig "eksprimenterende" på en måte. Av alle gjestene der skilte hu seg på en måte litt ut i mengden. Og ikke på en positiv måte. Og dronninga som som regel kler seg så bra, da! Jeg må få legge til at av alle de som bar gallauniform på bildene du har lagt ut, var samtlige (unntatt prins Phillip som hadde nogenlunde lik uniform) finere enn brudgommen.

Martine

30.04.2011 kl.13:30

Stian Stensrud: Jeg er enig med deg. Jeg likte heller ikke Sonjas antrekk. For det første er jeg ikke noe tilhenger av å kle seg i rødt i bryllup, jeg likte ikke de hvite strømpene og hatten var heller ikke noe særlig. Jeg er også enig når det gjelder uniformene. Jeg liker de sorte uniformene mye bedre enn brudgommens røde.

30.04.2011 kl.14:02

Jeg likte også kjempegodt kronprinsesse Victoria sitt antrejj! Hatten hennes var nydelig

Martine

30.04.2011 kl.14:20

Anonym: Enig!

GUR :)

30.04.2011 kl.14:55

Uff, prinsesse Eugenies antrekk var ikke særlig pent, og heller ikke hatten hennes og søsterns hatt. (Samt Victoria Beckhams, likte ikke pilleeska som var plassert like ved panna i stedet for der den pleier å være!)

Brudens mor synes jeg var perfekt kledd :) Likte den "jakka" veldig godt, og antrekket var veldig gjennomført :)

Maiken

30.04.2011 kl.18:33

Jeg synes kronprinsesse Victoria, kronprinsesse Maxima og Victoria Beckham var best kledd, rett etter bruden og brudens forlover. De verst kledde (av damene) etter min mening var Eugenie, Charlene, Zara og Sonja. Og den verste hatten(e) jeg har sett så langt var Eugenie og Beatrice sine.

Synes også at brudens mor, Camilla og droning Elizabeth var pent antrukket, fint å se på det bildet av de samlet hvor man ser at alle har pastell fargede antrekk.

Kristin

30.04.2011 kl.20:35

Tja, jeg var ikke så imponert over noen egentlig, kanskje med unntak av brudens mor som var lekkert kledd. Skal jeg velge så må det bli foruten Carol Middleton, Charlene og Letizia. Å sammenligne Beatrice og Eugenie med Askepotts stesøstre var litt stygt, men det var vel ment som spøk, siden jeg liker godt disse prinsessene. Likevel, de var ikke fine denne gangen. Det eneste som var OK, var Beatrices drakt. Jeg likte ikke Victoria Beckhams hatt, men kjolen var fin. David Beckham var veldig kjekk!!! Sonjas antrekk var OK.

Monica

30.04.2011 kl.23:07

Synes kronprinsesse Victoria og kronprinsesse Letizia var blant de fineste

Martine

01.05.2011 kl.12:18

Maiken: Jeg er enig, med unntak av at jeg ikke likte Victoria Beckhams antrekk noe særlig. Jeg synes hatten hennes var plassert for langt fram på hodet, men kjolen var helt grei. Ja, jeg også liker det bildet!

Kristin: Ja, litt stygt, men ment som en spøk, ja! De er flotte jenter som vanligvis kler seg bra. Jeg likte blant annet veldig godt Beatrices antrekk fra gallamiddagen kvelden før bryllupet. Og når det gjelder David Beckham er enig i at han var veldig kjekk!!! :-)

Martine

01.05.2011 kl.12:22

GUR: Enig når det gjelder både Beatrice, Eugenie og Victoria Beckham. Også enig i at brudens mor var perfekt antrukket!

Monica: Det synes jeg også!

Silje

01.05.2011 kl.12:29

Elsker antrekket til Beckham, men hvorfor så mørkt? Likte den nye vrien på hatten, jeg :)

Syntest brudens mor var desidert penest ved vielsen, etter svimlende, vakre Kate <3 <3

Martine

01.05.2011 kl.12:39

Silje: Jeg likte David Beckhams antrekk godt (bortsett fra at medaljen var plassert på feil side), men Victorias antrekk var jeg ikke så begeistret for. Som nevnet tidligere - en helt grei kjole, mens hattens plassering likte jeg ikke. Brudens mor var meget flott, ja!

Helene

01.05.2011 kl.21:02

Jeg syns kronprinsesse Victoria var veldig søt og fin som alltid. Victoria Beckham hadde valgt en veldig elegant hatt, men kunne kanskje valgt en litt anderledes kjole som framhever hennes gravide mage litt mer ;-)

Når det gjelder hatter syns jeg kronprinsesse Victorias og Charlne Wittstocks var absolutt mest fine. Jeg liker veldig godt den enkle og klassiske formen og størrelsen på disse to hattene =)

Martine

03.05.2011 kl.11:14

Helene: Det synes jeg også! Jeg likte kronprinsesse Victorias antrekk veldig godt! Ja, jeg også liker denne typen hatter godt!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv