hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Bryllupsfesten og Kates aftenkjole

Etter vielsen i Westminster Abbey og bryllupslunsjen på Buckingham Palace i går ettermiddag, fortsatte William og Kates bryllupsfeiring med privat bryllupsfest i går kveld.

Den private bryllupsfesten fant sted på Buckingham Palace, og det var duket for tre retters bryllupsmiddag, etterfulgt av dans og fest for ca 300 utvalgte gjester, bestående av nær familie og venner av brudeparet.

Bruden Kate, som under vielsen og bryllupslunsjen bar sin vakre brudekjole fra Alexander McQueen, skiftet til en kjole nr. 2 før bryllupsfesten - også denne designet av  Sarah Burton ved Alexander McQueen.

Kates aftenkjole var en nydelig hvit stroppeløs satengkjole med diamanter i midjen.Over kjolen bar Kate en kremfarget bolera i angora.

Hva synes du om Kates aftenkjole?

9 kommentarer

Pernille

30.04.2011 kl.13:03

kjempefin den kjolen også! synes Kate kler det meste jeg :)

❥Lunane

30.04.2011 kl.13:08

Kate er nydelig! Aftenkjolen var mye enklere enn kjole nr 1, men den var utrolig fin den også!

Stian Stensrud

30.04.2011 kl.13:14

Jeg synes faktisk aftenkjolen var finere enn brudekjolen. Var veldig fin på midten med diamantene og likte godt at den var stroppeløs. (Men synes, for å være ærlig, jakka hu bar over kjolen var litt for bustete). Er det vanlig blant de kongelige å bytte til aftenkjole på bryllupsfesten? Mette Marit hadde vel på seg sin brudekjole hele tiden, så vidt jeg husker? Men vet faktisk ikke helt hva de andre kongelige brudene har gjort....

Martine

30.04.2011 kl.13:25

Pernille: Ja, hun gjør i grunn det! Hun er veldig flott!

Lunane: Ja, aftenkjolen var en mye enklere kjole, noe som nok passet kveldens bryllupsfest.

Stian Stensrud: Nei, det er ikke vanlig at de bytter kjole. Grunnen til at Kate byttet var kanskje at kveldens bryllupsfeiring var en privat og ungdommelig bryllupsfest, og at hun da ville ha på seg en enklere kjole enn dagens brudekjole.

Maiken

30.04.2011 kl.18:24

Grunnen til at hun byttet kan også være at bryllupet var på dagtid og når "festen starter" bytter hun fra kjolen med slep til annet, og også siden det er kveldstid. William, Charles og Camilla har jo også byttet.

Synes denne kjolen var kjempefin, nesten like fin som den første. Må også få si at jeg synes hun er flott med utslått hår, i forhold til det vanlige som er oppsatt hår. Grunnen ti at hun har utslått hår skulle visst være at hun ville William skulle "kjenne henne igjen" som hun er til vanlig.

Kristin

30.04.2011 kl.20:20

Flott aftenkjole, og jeg likte veldig godt boleroen! Får lyst til å strikke en slik til meg selv nå... Boleroer er faktisk veldig moderne nå, og det samme er hvitt.

Jeg synes også hun var flott med utslått hår, hvorfor skal hun skjule litt lange, vakrte hår i en knute, selv om hun er brud?! Det er vel ingen regel som sier at bruder skal ha oppsatt hår?!

Martine

01.05.2011 kl.12:37

Maiken: Ja, det er mye mulig at det er grunnen til at hun skiftet! Enig i at Kate er veldig fin med utslått hår - og fin grunn til at hun hadde det også... :-)

Kristin: Ja, det er sant! Både kjolen og boleroen var veldig fine! Nei, det er sant - man bør absolutt ikke skjule håret i en knute bare fordi man er brud. Kate har et utrolig vakkert hår, og det er forståelig at hun ville ha det utslått!

Agnete

04.05.2011 kl.16:41

Virker som det er delte meninger rundt den boleroen hennes. Jeg selv synes den er kjempefin, og siden angora er noe man ikke ser så mye av nå om dagen er det jo gøy å se at noen husker at det faktisk kan brukes uten at det blir 'for mye'. :)

Martine

04.05.2011 kl.18:18

Agnete: Ja, jeg også likte boleroen godt. Jeg synes angora er veldig flott!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv