hits

Hvordan markerte du prins William og Kate Middletons bryllup?

Hei alle sammen!

William og Kate er nå gift, og gårsdagens prinsebryllup var et fantastisk bryllup. Jeg satt og fulgte med på tv-sendingen fra morgen til kveld, og blogget meg gjennom dagen. Jeg prøvde å få med det meste av det som skjedde gjennom gårsdagen her på bloggen, og jeg håper dere er fornøyde med innleggene og bloggingen.

Det var utrolig mange som var innom Martines Kongelige Blogg i går, noe som er veldig, veldig hyggelig! Mange la også igjen hyggelige kommentarer gjennom dagen, og det satt jeg stor pris på!

Jeg satt altså å fulgte med på TV, mens jeg blogget, i hele går. Litt feiring måtte også til. Jeg hadde besøk av min gode venninne Maren, og vi feiret bryllupet med kake mens vi fulgte med på TV.

Her ser dere et bilde av Maren og meg fra gårsdagens bryllupsfeiring!

(Legg merke til at tiaraen er på plass på mitt hode! Hehe..)


Jeg og Maren feirer kongelig bryllup

Det var jo fredag i går, så jeg vet at noen av dere nok var på jobb og skole, men jeg regner med at det også var en god del av dere som fulgte bryllupet direkte. En del fikk kanskje med seg bryllupssendingene etter skole og jobb, mens andre fikk kanskje se litt av bryllupet på skolen eller arbeidsplassen?

Det hadde vært artig å høre hvordan akkurat DU tilbrakte den store dagen i går, og om du markerte bryllupet på noen måte. Så derfor spør jeg:

Hvordan markerte du prins William og Kate MIddletons bryllup? Feiret du bryllupet på noen måte? Og fulgte du med på tv-sendingen?

Ha en fin kveld alle sammen!

25 kommentarer

Helene

30.04.2011 kl.17:48

Jeg følgte med på hele bryllupet. Skolen hadde Tv'en på i hele går, og når jeg kom hjem så jeg og på. Jeg følgte og med på mange nettsider for å få god info om bryllupet. Ærlig syntes jeg det var veldig masse artikler på alle avisene, og derfor var det veldig fint at du skrev innlegg her på bloggen om alt sammen <3 Jeg syntes det var mye gøyere å lese dine innlegg enn alle avisene sine innlegg. <3

Syntes du er utrolig flink ! <3 :D

Malin

30.04.2011 kl.17:51

Jeg går fortsatt på skole, men vi var så heldige at vi hadde vikar. Derfor satt vi bakerst i klasserommet med pc-skjermen åpen og fulgte live-streamingen på VGTV. Da Kate kom ut av bilen og vi for første gang fikk se hele brudekjolen, ble vi helt i ekstase. Andre ble litt skuffet. Til og med noen av guttene i klassen fulgte spent med. De var nesten like mye opptatt av bryllupet som oss jenter, bare at de ville ikke innrømme det.

Maiken

30.04.2011 kl.18:47

Jeg satt på skolen og så det på nett tv til vg i friminuttene. Inntil Kate akkurat skulle gå inn i kirken da fikk jeg ikke noe signal. tror det var stor pågang. Når jeg kom hjem så jeg kortesjen og senere på kvelden hele bryllupet på data, også fulgte jeg jo med på bloggen din ; )

Gur :)

30.04.2011 kl.19:12

Jeg hadde lesedag hjemme, men så dum som jeg var tok jeg ikke med meg noen viktige tekster fra skolen dagen før. Derfor måtte jeg på skolen, i 10 minutter, men det tar 30-45 minutter til å komme seg til og fra skolen -.- (de hadde satt på nrk nett-tv på en skjerm ved inngangen, men det funket visst ikke.) Og så måtte jeg skaffe meg et nytt busskort og der var det mange andre som også skulle ha det, så jeg stod i kø i 1 1/2 time!

Jeg fikk med meg at prinsene ankom Westminster Abbey, og til Katherine kom opp til alteret, så måtte jeg dra :p Men så tok jeg det opp, så fikk jeg med meg bryllupet allikevel ^^

M

30.04.2011 kl.19:21

Vi var på skolen, Men noen jenter og jeg fant en data og fikk sett starten av bryllupet der. I nest siste time ble brullupet til og med vist på lærretet i klasserommet. Etter skolen dro jeg og en veninne hjem og så på kysset fra balkongen på TV og bryllupet som vi hadde tatt opp. Leste en god del aviser også :)

Maiken

30.04.2011 kl.19:32

PS. har akkurat lagt deg til på bloglovin :)

Kristin

30.04.2011 kl.20:07

Flott bilde!! Flott tiara også! Det ser ut som dere koser dere virkelig!

Jeg så hele sendingen sammen med min mor fra morgenen av. Det var ikke så morsomt hverken å være borte fra forelesning eller å være inne når det var så fint vær, men det var absolutt verdt det! Vi snakket på forhånd om vi skulle kjøpe marsipankake slik vi gjorde da vi så Victorias bryllup i fjor, men å spise kake i lunsjtiden passet liksom ikke helt.... Ellers så jeg de fleste reprisesendingene utover ettermiddagen og kvelden. Veldig flott å se det, men jeg foretrekker ettermiddagsbryllup, godt et blir det i Monaco til sommeren....

Annelies

30.04.2011 kl.20:19

Jeg feiret begivenheten ved å prøve å følge med på sendingene, rett og slett =b

Gjorde ikke så mye annet enn det, bortsett fra at mange på skolen fulgte med på vielsen i friminuttet <3 Jeg finner det veldig interessant å følge med på de kongelige i Europa, noe de i familien min ikke helt klarer å forstå. Så da er det fint å vite at det finnes andre som også følger med :)

Hilsen en som er fast leser og kjempeglad for at denne bloggen eksisterer <3<3

30.04.2011 kl.20:44

Hei!

Jeg prøvde å feire litt da, vi hadde en kake hjemme som vi spiste litt av. Jeg var på skolen, så fikk ikke sett hele bryllupet, men skolen sluttet tidelig, så jeg fikk med meg store deler. Det er så bra at du har en kongeblogg, jeg er fast leser og liker den kjempebra!

Kan du skrive litt hva vår norske kronprinsfamilie driver med for tiden?

hanna

30.04.2011 kl.21:12

du er på 28. plass på topplista!!!:D

memaybe

30.04.2011 kl.22:58

jeg er sååå misunnelig på de som er kongelig, for de gjør vel egentlig ingenting for å bli det! de bare blir flødt i kongefamilien liksom, også får de store nydelige soverom og gigantiske walk in closet, tiaraer til flere millioner og spiser som ja, som kongelige hver eneste dag! Jeg vil få en kjempebra jobb og bli rik assa ;-)

Monica

30.04.2011 kl.22:58

Som jeg nevnte til deg pr mail dagen før, inviterte jeg venninner for å se på bryllupet og koste oss med mat og kaker og te (tradisjon ved kongelige brylluper). Følgte så godt det lot seg gjøre fra morgen til kveld på alle TV-kanalene (ble mye kanalbytting). Deretter har jeg lest på din blogg og nettet om bryllupet

Karmaliving

30.04.2011 kl.23:32

Jeg satt og gravde i hagen med den nye gravemaskinen vår:p Haha..bryllup? Har vi ikke sett...:-)

Martine

01.05.2011 kl.12:33

Helene: Så fint at dere fikk følge med på bryllupet på skolen da Heldiggriser! :-) Så hyggelig å høre at du synes det er gøyere å lese bloggen min enn andre artikler! :-) Tusen takk for det! :-)

Malin: Hehe, heldiggriser! :-) Ja, de synes nok det er stas de også, selv om de ikke vil innrømme det! ;-)

Maiken: Åh, typisk! Godt du fikk sett hele bryllupet da du kom hjem da! Veldig hyggelig at du fulgte med på bloggen også! :-)

Martine

01.05.2011 kl.12:46

Gur: Åh, så kjedelig! Godt å høre at du fikk tatt det opp og fikk med deg hele bryllupet allikevel da! :-)

M: Så artig at bryllupet ble vist på lerrettet i klasserommet! :-) Høres ut som en bra dag, og at du fikk med deg alt sammen, til tross for at det var en vanlig skoledag! :-)

Maiken: Så hyggelig! :-)

Martine

01.05.2011 kl.13:04

Kristin: Takk for det! Ja, vi koste oss masse med kongelig bryllupsfeiring! :-) Det er forståelig, men det var nok verdt det, ja! :-) Det hørtes veldig hyggelig ut!! Hehe, det passer seg ikke helt med marsipankake i lunsj tid, nei.. Så ja, det er godt det blir ettermiddagsbryllup til sommeren! :-)

Annelies: Høres bra ut! :-) Nei, det er visst ikke alle som forstår seg på denne interessen.. ;-) Veldig hyggelig at du er fast leser og at du setter pris på bloggen! Tusen takk for det! :-)

Martine

01.05.2011 kl.13:14

Anonym: Nam, feiring med kake høres bra ut! Fint at du fikk med deg store deler til tross for at det var vanlig skoledag da! :-) Så hyggelig at du synes det! Veldig hyggelig å høre at du er fast leser og liker bloggen! :-) Nyheter om den norske kongefamilien kommer kontinuerlig når det skjer noe spesielt! Så følg med! :-)

hanna: Ja, det så jeg! Det er artig! :-)

memaybe: Det er nok ikke bare pryd og gammen å være kongelig. De har kanskje dyre designerklær, diamantsmykker og tjenere, men de har mange plikter og de jobber mye. Det er ofte den glamorøse siden avde kongeliges liv vi ser i media, men det er ikke bare gallafester og designerklær og limousiner hverdagen deres består av.. :-)

Martine

01.05.2011 kl.13:17

Monica: Det høres ut som en veldig flott dag! Veldig fin tradisjon dere har! :-) Hyggelig at du også har vært innom bloggen å lest! :-)

På loffen: Nei, da så! ;-) Håper du koste deg med gravingen i hagen da! :-)

Catnip

01.05.2011 kl.20:08

så søte dere var :D

Ingrid

01.05.2011 kl.23:08

Vi hadde "First Friday" på skolen en uke for tidlig. First Friday er første fredag i hver måned, hvor vi får et tema å kle oss etter. Fredagen var det selvfølgelig 'kongelig bryllup'. Jeg stilte derfor opp i ballkjole, tiara, hansker og ordensbånd :-)

Marte Elise

02.05.2011 kl.14:28

Jeg går på skolen (Design og håndtverk) og vi så bryllupet live på storskjerm i klassen mens vi lagde brudekjoler i full size str. av papir. Så det var ganske høy bryllups feber her ja (:

Martine

03.05.2011 kl.11:12

Catnip: Takk! :-)

Ingrid: Oi, så moro! Det høres veldig artig ut! Så moro at du stilte i ballkjole, tiara, hansker og ordensbånd! :-)

Marte Elise: Så kult! Det høres ut som at det var høy bryllupsfeber da, ja! Stilig! :-)

05.05.2011 kl.23:01

Jeg var der !!!!!! Dette var en stor opplevelse,så selve vielsen på storskjerm trafalger Square,det var helt greit alle som stod rundt var så hyggelig og veldig glade :)london er en travel by, men denne dagen var alle rolig,merkelig opplevelse.Mange var utkledd,pubene var pyntet,det så ut som alle var flyttet ut i parkene.Fikk sett de på balkongen Buckingham palace,da stod vi som sild i tønne,er ikke rart folk besvimte slik som hun ved siden av meg gjorde.Det var mye boss omkring,men jammen var de kjapp med ryddingen imponerende !Desverre fikk jeg også med meg de hjemløse og deres mening rund bryllupet,men slik er det med mye feilpriotering av penger spør du meg.jeg er i allefall glad jeg fikk oppleve dette,dette glemmer jeg aldri.hadde tårer i øynene tenkte mye på Lady Diana trist at hun ikke fikk oppleve denne store dagen.

Kari

19.05.2011 kl.00:08

det var kjempe koselig! jeg droppet timen med min egen klasse og var heller i naboklassen. der hadde læreren forstått at kongelig bryllup er noe man måå få med seg! så der satt jeg med gode klassevenninner. vi hadde tårer i øynene alle sammen, imens guttene gjorde det de kunne for å vise at de synes det var unødvendig kliss... jeg fikk akkuratt sett vielsen, før skoledagen var over og jeg hev meg på sykkelen for å kommen hjem. der så jeg resten av feiringen tv imens jeg spiste engelsk konfekt og after 8. jeg elsket kjolen. den passet henne utrolig godt! blonder er ekstra fint til brunetter! den var jo både tidløs og klassisk på en gang! har digget alexander mcqeen helt siden jeg fikk mitt første moteblad for 4-5 år tilbake... det var veldig gøy å se en slik optemistisk og glad kreasjon fra et ellers så melankolsk motehus.

det var kjempe gøy! en opplevelse jeg vil huske lenge!

Martine

21.05.2011 kl.11:15

Anonym: Wow, så spennende! Det kan jeg tenke meg var en stor opplevelse! Takk for at du fortalte om opplevelsen! Artig å høre fra dere som var til stede! :-)

Kari: Høres bra ut! ;-) Hehe, typisk gutter det, er det ikke?! ;-) Høres ut som du hadde en veldig fin dag!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv