hits

Dronning Elizabeth på ridetur med sine yngste barnebarn!

Dronning Elizabeth var i påsken på ridetur med sine barnebarn Louise og James!

Et bilde av dronning Elizabeth og hennes to yngste barnebarn Lady Louise Windsor (7) og James, Viscount Severn (3) ridende på ponnier, er offentliggjort på den britiske kongefamiliens facebookside.

85 år gamle dronning Elizabeth holder seg særdeles godt, og ser ut til å fortsatt trives godt på hesteryggen. Det flotte bildet av dronningen og prins Edwards barn, Louise og James, på hver sin ponni, er tatt 1. påskedag i Windsor Great Park.

Bildet er offentliggjort av dronningen for å markere starten på The 2011 Royal Windsor Horse Show, som foregår i disse dager.

Royal Windsor Horse Show er det største utendørs hestesportshowet i Storbritannia, med over 3000 hester og ponnier, som deltar i mer enn 250 show-, vogn- og hoppklasser. Det er i år 65. gang hestesportshowet arrangeres, og begivenhetene står den britiske kongefamilien svært nær. Arrangementet finner sted på den private eiendommen til Windsor Castle.

For et flott bilde!  Det er veldig hyggelig å se dronning Elizabeth med sine to yngste barnebarn. Bortsett fra at Louise var brudepike i prins William og Kate Middletons bryllup, er det ikke ofte vi ser prins Edwards barn i offentligheten, og det å se de små barna på ridetur med sin farmor synes jeg er veldig fint.

Er ikke bildet av dronning Elizabeth og hennes to yngste barnebarn, Louise og James, fint?

8 kommentarer

Helene

12.05.2011 kl.14:27

Nydelig bilde! Undrer meg over at hun stadig kan ri, for hun ser ikke så altfor godt ut når hun går til vanlig :/ Men sprek er hun jammen!

Ina E

12.05.2011 kl.15:28

Kjempe fint bilde!! Så utrolig sprek hun er, til å være så gammel!:D:D Til vanlig når jeg ser henne, virker det litt rart at hun kan ri, men det kan hun vettu:P Hun overrasker stadig!!:D hehe:D

Martine

12.05.2011 kl.19:29

Helene: Det er sant! Utrolig at hun kan ri - 85 år gammel!

Ina E: Ja, ikke sant! :-)

Kristin

12.05.2011 kl.21:36

Kjempefint bilde!! Ikke bare motivet og stemningen, men også komposisjonen er bra! Håper vi nå får se mer til Louise og James etterhvert. Flott at Dronningen fortsatt kan ri når hun er 85 år, men det er jo ikke alle over 80 år, eller yngre for den saks skyld, som er like "dårlige" som alderen skulle tilsi ifølge media og eksperter, heldigvis!

Amalia

12.05.2011 kl.23:39

Hei, digger bloggen din! har et spørsmål, hva er lille James sin tittel på norsk?

Martine

13.05.2011 kl.10:22

Kristin: Helt enig! Et veldig flott bilde! Jeg håper også at vi får se mer til Louise og James etter hvert!

Amalia: Takk for det! :-) Så vidt jeg vet er James' tittel Viscount Severn også på norsk!

Steffen

24.05.2011 kl.18:01

Så vidt jeg vet har vi ikke hatt noen tittel som er lik den som James har i det gamle norske aristokratiet, men tittelen kan oversettes med vicomte. Det er sammensatt av vi- eller vis- som betyr vise, og -comte eller -count som betyr greve. Dermed kan det best beskrives som visegreve, altså av lavere rang enn greve, som tilsvarer den engelske tittelen jarl.

Martine

24.05.2011 kl.23:08

Steffen: Interessant! Tusen takk for informasjonen! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv