hits

Prins Carl Philip viste frem kjæresten Sofia Hellqvist for fotografene!

Under den italienske bilkonkurransen Milla Miglia i helgen viste prins Carl Philip (32) seg med sin kjæreste Sofia Hellqvist (25)

Sofia har lenge vært Carl Philips støtte under billøp, men hun har vært tvunget til å holde seg i kulissene. I helgen viste imildertid prinsen frem kjæresten for fotografene.

Paret bar like solbriller og marineblå pikètrøyer med porchelogoen på, og de smilte og så svært forelsket ut.

Det ser ut til at prins Carl Philip mener alvor med Sofia. De to har nå datet i godt over et år, og det at prinsen viser frem Sofia for pressen er et tydelig tegn på at forholdet er seriøst. Carl Philip, som nå er blitt 32 år, synes kanskje det er på tide å slå seg til ro, og det virker som om det er Sofia han vil ha.

Kanskje får vi en ny forlovelse og et nytt kongelig bryllup i den svenske kongefamilien om ikke så lenge? Hva tror du?

7 kommentarer

Caroline

16.05.2011 kl.14:06

Tror nok det nærmer seg forlovelse ja ;)

CriminalMindsFanBlogg

16.05.2011 kl.14:08

Håper det ^^

Ina E

16.05.2011 kl.15:05

Håper jo det da!:D Det hadde vært gøy:D

Selma

16.05.2011 kl.15:51

hadde vært morsomt med enda et kongelig bryllup:)

lena

16.05.2011 kl.19:41

Håper det :) Alltid gøy med kongelige bryllup, og ekstra gøy med skandinaviske syns jeg :)

Kristin

16.05.2011 kl.21:21

Jaaaa, vi får nå se... Det skjer nok ikke med det første tror jeg. Husk hvor lang tid det tok med Victoria og Daniel, og Sofia er nok mer omstridt enn han. Om det er alvor mellom Madeleine og Chris tror jeg kanskje det blir forlovelse der før evt. Carl Philip og Sofia...

Ha en super 17. mai!! :)

Martine

18.05.2011 kl.17:17

Det hadde vært artig med nok et kongelig bryllup, ja, men jeg er enig med Kristin i at det nok tar en stund enda før det eventuelt blir noen forlovelse mellom Carl Philip og Sofia. Sofia er nokså omstridt, og jeg må innrømme at jeg fortsatt er skeptisk til henne. Kanskje blir det Madeleine og Chris som forlover seg først, ja.. Det blir spennede å se! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv