hits

Kongfamiliens 17. mai-feiring 2011!

Årets 17. mai foregikk på tradisjonelt vis for kongefamilien.

Kronprinsfamilien, med hund, stilte opp tidlig om morgenen og så på barnetoget i Asker utenfor sitt hjem på Skaugum, deretter hilste kongefamilien folket og barnetoget fra slottsbalkongen, før kongeparet dro på bydelsbesøk til bydel Nordstrand.

Her ser dere bildene fra kongefamiliens 17. mai-feiring 2011!


Kronprinsfamilien tar i mot barnetoget i Asker utenfor sitt hjem på Skaugum


Kronprinsfamiliens hund Milly Kakao ville også være med


Prinsesse Ingrid Alexandra viser Milly Kakao hvem som er sjefen

 
Prins Sverre Magnus og kronprinsesse Mette-Marit           Prins Sverre-Magnus med Milly Kakao


Prins Sverre Magnus, Milly Kakao og prinsesse Ingrid Alexandra


Kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit,
dronning Sonja og kong Harald hilser folket fra slottsbalkongen


Prinsesse Ingrid Alexandra på slottsbalkongen med mamma kronprinsesse Mette-Marit
og pappa kronprins HaakonPrins Sverre Magnus tok også turen ut på slottsbalkongen i ny og ne


Kongefamilien hilser folket fra slottsbalkongen


Kong Harald og dronning Sonja på bydelsbesøk til Nordstrand

15 kommentarer

Criminal Minds Norway

18.05.2011 kl.17:25

Så fine bilder ! =)

Jeg digger bloggen din, du er så flink til å skrive alt så interessant ! <3

Maja

18.05.2011 kl.18:37

Prins Sverre Magnus er såå søt. Synes det bilde VG hadde lagt ut var så søtt, der han trekker i båndet til Milly Kakao :)

Kristin

18.05.2011 kl.19:01

Ja, det var flotte bilder! Ja, bildet av Sverre Magnus når han drar i båndet til hunden er veldig fint, også det hvor Ingrid "snakker" til henne!!

Ellers likte jeg godt at MM hadde på seg Rogalandsbunaden i år, men hun burde også hatt på seg sjalet som hører til. Men hun bruker jo lua, så der har jeg noe å lære....

Ingrid var også velding fin på balkongen, med den store hvite rosen på hvit jakke, og røde sløyfer i håret! Sonja var fantastisk flott i rødt!!! Likte også MMs antrekk.

Berthold

18.05.2011 kl.21:48

Hei!
Kjempefine bilder av kongefamilien...
Kronprinsesse Maxima er jo ei heilt nydelig dame, hun holder seg utrolig godt, men noen av bildene fikk henne til å se eldre ut....

Anna

18.05.2011 kl.22:39

fine bilda av vår blide og glade kongefamilie. syns det e så søtt å se prinsesse Ingrid Alexandra vinke fra slottsbalkongen, ho blir bare vakrere og vakrere for kver gang eg ser bilda av ho. Prins Sverre Magnus e også veldig søt i bunaden sin. Morsomt at også Milly Kakao hilste på barnetoget. Det bildet der heile kronprinsfamilien e på slottsbalkongen likte eg veldig godt. Virke som om prinsesse Ingrid Alexandra har full kontroll på Milly Kakao på det tredje bildet. Kong Harald og dronning Sonja hadde veldig fine klær, de også. E stolt av kongefamilien vår.

Cathinka

19.05.2011 kl.13:29

Et lite hint til hva du kan skrive om: http://charm.blogg.no/1305787299_n_kan_den_blir_din.html#comment

http://cgi.ebay.com/Princess-Beatrice-Royal-Wedding-Hat-Philip-Treacy-/230620500557?pt=Women_s_Accessories_UK&hash=item35b20d924d#ht_2715wt_993

:)

Ina E

19.05.2011 kl.15:14

Utrolig fine bilder!! Fot en flott kongefamilie vi har, for det er jo ganske lenge og stå først på skaugum og så på balkongen! De er flinke:D Syntes det var veldig gøy at Marius, Ingrid Aleksandra og Sverre Magnus hadde på seg Vest-Agder bunad, for der kommer jeg fra!:D Kanskje burde Marius tatt og klippa seg... hehe:D

Christiane

19.05.2011 kl.18:03

Så flotte de er!

Jeg lurer på en ting; vet du hvorfor de alltid velger å ta av bunaden etter barnetoget? Ettersom det er den norske nasjonaldagen og bunad er nasjonaldrakten kan jeg ikke helt forstå at et annet antrekk kan passe bedre. Hadde jeg vært Mette Marit ville jeg heller skiftet til en av de andre 4-5 bunadene etter banetoget :) One ot the perks of being a princess...

Helene

19.05.2011 kl.19:27

Kjempefine bilder, vi har en flott kongefamilie! :-)

Leah

20.05.2011 kl.21:55

Kjempefine bilder!!!!!

De er kjempeflotte....

Men hvor får du tak i alle de flotte bildene fra?

Martine

21.05.2011 kl.11:01

CriminalMindsNorge: Takk for det! Det er hyggelig å høre! :-)

Maja: Ja, prins Sverre Magnus er veldig søt!!

Kristin: Herlige bilder det, ja! :-) Jeg likte også de kongelige damenes 17. mai-antrekk i år veldig godt! Elegante og delikate farger!

Martine

21.05.2011 kl.11:06

Berthold: Hmm, de gjorde kanskje det.. Jeg synes Maxima ser bra ut for sin alder jeg da - hun ser ut slik hun skal se ut med sine 40 år. Hun er en naturlig dame som "eldes" med stil - ikke noe botox eller plastisk kirurgi der i gården. Hun er ei flott dame og et godt forbilde!

Anna: Helt enig! veldig flott å se prinsesse Ingrid Alexandra på slottsbalkongen, og hun blir bare vakrere og vakrere, ja! Prins Sverre Magnus er også veldig søt! Vi har helt klart grunn til å være stolte av kongefamilien vår! :-)

Cathinka: Hehe, takk for tips! ;-)

Martine

21.05.2011 kl.11:10

Ina E: Ja, vi har en meget flott kongefamilie! Virkelig! De gjør en utrolig god jobb hver 17.mai. Så artig at de har bunader fra ditt hjemsted da! :-) Hehe, Marius begynner visst å bli ordentlig ungdom nå! ;-)

Christiane: Jeg er ikke helt sikker på hvorfor de velger å skifte. Men det har også hendt at de har hatt på seg bunader på slottsbalkongen, så det er ikke slik at de konsekvent skifter fra bunad før de kommer ut på slottsbalkongen. Men helt grunnen til at de ofte skifter vet jeg dessverre ikke..

Helene: Helt enig! :-)

Leah: Ja, de er flotte! Det står nederst i innlegget hvor bildene er hentet fra. :-)

Kristin

21.05.2011 kl.19:43

Ja, i 2005 hadde damene bunad på seg på Slottsbalkongen, men det var pga jubileet for unionsoppløsningen. Da hadde Mette-Marit også på seg Rogalandsbunaden (med sjalet), og det likte jeg veldig godt siden jeg er fra Rogaland og har Rogalandsbunad (men med litt annet broderi). Hun har nok fått den til konfirmasjonen siden hennes mor er fra Stavanger. Håper vi får se Ingrid Alexandra også i Rogalandsbunad.

Jeg synes også de kunne hatt bunad hvert år på slottsbalkongen! Marius burde absolutt klippe seg, det synes jeg også, han ser litt slesk ut. Kanskje litt stygt å si det, men ....

Martine

22.05.2011 kl.09:49

Kristin: Ah ok, så det var det som var grunnen til at de hadde på seg bunader på slottsbalkongen i 2005. Det var jeg ikke klar over. Takk for den informasjonen! Det er nok trolig konfirmasjonsbunaden hennes, ja! Så artig at du har nesten lik Rogalandsbunad som kronprinsesse Mette-Marit, da! :-) Litt slesk ser Marius ut med det lange håret, ja.. Hehe.. :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv