hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: De offisielle souvenirene

Om litt over 1 måned gifter fyrst Albert av Monaco seg med sin sørafrikanske forlovede Charlene Wittstock. Nå er de offisielle souvenirene til fyrstebryllupet offentliggjort.

I serien av souvenirer finner vi blant annet en bryllupsmynt, en kaffekopp, mugger, en bryllupsplate, en nøkkelring, et sølvanheng, et lys og en vifte. Fyrstebryllupets logo er avbildet på alle produktene.

Nettsiden hvor souvenirene kan kjøpes finner du her. Vil du sikre deg et eller flere av bryllupsproduktene bør du imidlertid være rask - alle produktene finnes nemlig kun i et begrenset opplag.

Her ser dere souvenirene til fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup!

Jeg likte i grunn bryllupsserie godt. Produktene er flotte og elegante - slik en kongelig bryllupsserie skal være. Jeg vil nok ikke kjøpe noen av souvenirene selv, men her var absolutt mange fine ting for de som samler på sånt.

Hva synes du om fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllupsserie?

7 kommentarer

Ina E

21.05.2011 kl.11:12

Enig, produktene var flotte og elegante! Jeg kommer nok heller ikke til å kjøpe noe, men det var mange flotte ting:D

Kristin

21.05.2011 kl.19:47

Ja, hele bryllupsserien var flott, lekkert og smakfullt! Likte spesielt godt krusene og lyset! Kommer nok ikke til å kjøpe noe jeg heller, men hadde det vært frimerker eller postkort hadde jeg kanskje gjort det.... Gleder med til bryllupet nå!! Det er jo en regent som gifter seg, så det blir nok stort, selv omdet er et lilleputtland, men et rikt lilleputtland!

Martine

22.05.2011 kl.09:42

Ina E: Ja, det synes jeg også!

Kristin: Jeg gleder meg også til bryllupet! Helt sant - det blir nok stort ettersom det er en regent i et rikt lilleputtland som gifter seg!

Frøydis

22.05.2011 kl.13:02

HEi! Jeg har også en "kongeblogg" og har spurt om vi skal være venner på blogg.no. Håper du godtar venneforespørselen.

Veldig fin blogg!

Martine

22.05.2011 kl.14:26

Frøydis: Takk for det! Så artig at du også har en blogg om de kongelige! Den skal jeg ta en titt på! :-) Vi kan være venner, vettu! :-)

Pernille

22.05.2011 kl.14:45

Synes det var kjempe fint! Likte at det var nøytrale farger :)

Martine

22.05.2011 kl.15:26

Pernille: Ja, det likte jeg også!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv