hits

Carl Philip og Sofia har nå offisielt blitt samboere!

Prins Carl philip og Sofia Hellqvist har nå offisielt blitt samboere!

Sveriges prins Carl Philip og hans kjæreste Sofia Hellqvist har nå flyttet sammen i en privat villa på Kungliga Djurgården, og offisielt blitt samboere. Det bekrefter det svenske hoffet.

Det at prinsen og Sofia nå offisielt har blitt samboere kan tyde på at en forlovelse er nærstående. Det mener flere svenske medier. I følge svenskdam.se skal en kilde ha uttalt at Carl Philip og Sofia vil forlove seg etter sommeren.

At en forlovelse er nærstående er det visstonok ingen tvil om, i følge svenskdam.se. De årene prinsen bodde sammen med sin eks-kjæreste Emma Pernald, som han var sammen med i nesten ti år, kom det ingen offisiell bekreftelse på samboerskapet fra hoffet. Prins Carl Philip har nå datet Sofia Hellqvist i godt over et år, og at hoffet nå går ut og offentliggjør at paret flytter sammen er et tegn på at forholdet er seriøst og at vi kan vente oss en forlovelse, mener det svenske ukebaldet.       

Med sin noe utsvevende fortid, som både Paradise Hotel-deltager og nakenmodell, er det ikke alle som er like begeistret for Sofia Hellqvist. Mange mener at hun ikke passer inn i kongefamilien og som representant for Sverige, og at om prinsen skal gifte med henne, bør han si fra seg tittelen og arveretten til tronen. De vil ikke at hun skal få tittelen Sofia, og mener at om Carl Philip og Sofia gifter seg, bør de heller bli hetende herr og fru Bernadotte.

Det ser imidlertid ut til at Sofia nå er akseptert i kongefamilien, og skandalene rundt kong Carl Gustaf den siste tiden kan også ha gjort det lettere for Sofia å bli akseptert blant det svenske folket, sies det. Det finnes også de som ser positivt på forholdet til prins Carl Philip og Sofia, og som mener at en forlovelse vil være et lyspunkt i den fortiden skandalerammede svenske kongefamilien, og gjerne vil ha en prinsesse Sofia.

Om det kommer en forlovelse etter sommeren eller ikke, og om Sofia Hellqvist en gang blir prinsesse av Sverige gjenstår å se. Nå har hvertfall prins Carl Philip og Sofia blitt offisielle samboere, så får vi bare vente å se hva fremtiden bringer.

2 kommentarer

Ina E

13.06.2011 kl.10:22

Hyggelig :) Det hadde jo vært gøy med en forlovelse midt opp i skandalene om Kongen! :D Men vi får vente å se ja :D

Martine

14.06.2011 kl.12:41

Ina E: Ja, vi får vente å se hva som skjer! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv