hits

Romantikken blomstrer mellom prinsesse Madeleine og Chris O'Neill

Romantikken blomstrer mellom prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i New York!

Det ser ut til at prinsesse Madeleines forhold til den 36-årige amerikanske finansmannen Christopher O'Neill ikke bare er en kortvarig flørt. De to blir oftere og oftere sett sammen i New York, enten på restauranter eller cafèer, eller hånd i hånd i storbymeteropolens gater.

Den siste tiden har det imidlertid vært stilt rundt Madeleine og Chris. Det har ikke blitt skrevet så mye om deres forhold, og de har ikke blitt sett så mye sammen. Men forrige uke ble de to sett sammen igjen, og det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer.

Madeleine og Chris har blitt sett sammen da de varme sommerkvelder har gått turer i New Yorks gater, og også da de i etterkant av en av sine turer har spist på en koselig cafè. Paret så virkelig ut til å nyte hverandres selskap under de romantiske kveldsturene, og kjærligheten strålte av dem begge. De måtte flere ganger stoppe opp for å gi hverandre kjærtegn; Madeleine holdt godt rundt Chris, og  Chris kysset Madeleine forsiktig på halsen.

Her ser dere bildene av det forelskede paret prinsesse Madeleine og Chris O'Neill i New Yorks gater!

Da prinsesse Madeleines angivelige forhold til finansmannen Chris først ble kjent var jeg skeptisk, men etter hvert som tiden går tror jeg mer og mer at dette er et seriøst forhold, og at Madeleine kanskje kan ha funnet drømmemannen.

Som jeg skrev i innlegget om at Madeleines bror prins Carl Philip og Sofia Hellqvist har blitt samboere, spekuleres det i om de to vil forlove seg etter sommeren. Men kanskje blir det Madeleine og Chris O-Neill som forlover seg først?!

Hva tror du om prinsesse Madeleines forhold til Chris O'Neill? Er dette "The One" for Madeleine?

4 kommentarer

Leah

13.06.2011 kl.19:13

Aw, så bra, hun trenger noe godt i livet sitt nå :) Det at det kansje går mot to forlovelser i Sverige, gjør meg bare glad :) <3

Selma

13.06.2011 kl.21:20

så lenge chris behandler madeleine med respekt og ikke er utro mot henne sånn som jonas var, heier jeg virkelig på dette forholdet:) er veldig glad på maddes vegne i hvert fall!

Pernille

13.06.2011 kl.21:20

vi får håpe dette er drømmemannen :D

Martine

14.06.2011 kl.12:43

Leah: Ja, det er helt sant! Det går kanskje mot to forlovelser, ja.. Det blir spennede å se hva som skjer fremover!

Selma: Helt enig med deg! :-)

Pernille: Ja, det får vi håpe! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv