hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Disse kommer fra Norge, Nederland, Danmark og Sverige

Bryllupet mellom fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock nærmer seg med stormskritt. Nå er det kun 15 dager igjen til den borgerlige vielsen og 16 dager igjen til den store religiøse vielsen. Bekreftelsene rundt hvem av Europas kongelige som har mottatt bryllupsinvitasjon og har takket ja, begynner nå å komme.

Både det norske, nederlandske, danske og svenske hoffet har nå bekreftet hvilke som blir å se som bryllupsgjester i ved den store religiøse vielsen i Monaco 2. juli.

Disse kongelige fra Norge, Nederland, Danmark og Sverige blir gjester i fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup:

Norge: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit

Nederland: Kronprins Willem-Alexander og kronprinsesse Maxima

Danmark: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, prins Joachim og prinsesse Marie

Sverige: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia, kronprinsesse Victoria og prins Daniel, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine

I motsetning til prins William og Kate Middletons bryllup, hvor kongefamiliene fikk et begrenset antall invitasjoner hver, vil jeg tro at alle medlemmene av kongefamiliene har fått invitasjone til fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup, og at de selv velger hvem som representerer i bryllupet.

Norges kongefamilie har altså valgt å sende kronprinsparet, og det samme gjelder Nederlands kongefamilie. Danmark har valgt å være representert med både kronprinsparet og prins Joachim og prinsesse Marie, mens hele Sveriges kongefamilie har takket ja til bryllupsinvitasjonen.

Hvilke andre kongelige som har takket ja til bryllupsinvitasjonen er ikke kjent enda, men etter hvert som hoffene bekrefter kongefamilienes deltagelse vil jeg oppdatere dere her på bloggen. En offisiell gjesteliste vil også bli offentligjort om ikke så lenge, så da får vi den fulle oversikten over bryllupsgjestene.

Fyrstebryllupet vil garantert bli et storslått bryllup med mange kongelige gjester til stede, så det er bare å glede seg!

7 kommentarer

Selma

16.06.2011 kl.14:26

nå gleder jeg meg virkelig, alle mine favoritt kongelige kommer :) dette blir gøy! la oss håpe det blir tatt masse fine bilder!

Leah

16.06.2011 kl.15:14

Gleder meg :) Men vett du om det kommer til å vises på Tv? :)

Ina E

16.06.2011 kl.18:42

Gleder meg nå!:)

Martine

17.06.2011 kl.18:27

Selma: Ja, dette blir gøy! Det blir nok tatt masse bilder, ja!

Leah: Ja, NRK vil sende fra bryllupet. De vil vise den religiøse vielsen, samt litt i forkant og etterkant. Så vidt jeg vet vil sendingen vare fra 15.30 til 19.00 lørdag 2. juli på NRK1.

Ina E: Jeg også! :-)

Kristin

17.06.2011 kl.19:30

Ja, jeg gleder meg veldig nå!! Ikke lenge igjen! I motsetning til Kate og William, er jo dette et regentbryllup, så vi kan vel vente oss et like stort bryllup?! Litt synd at ikke vårt kongepar også er representert, det ble jo sagt tidligere at de også skulle være med, men flott at kronprinsparet deltar i dette bryllupet. Jeg lurer også på om de skal ha brudebarn og hvem som evt skal være med der, om Prinsesse Alexandra blir brudepike, og om Stephanies døtre Pauline og Camille skal være med? Kanskje Pauline, sammen med Charlotte, blir terner? Spennende å se!!

Veronica

17.06.2011 kl.21:47

Det blir en ordentlig karamell: Monaco, sommar, galakläder..mmm!

Spännande att se vilka som kommer från England, vågar man hoppas på William och Kate?

Martine

19.06.2011 kl.16:05

Kristin: Ja, jeg vil tro at dette vil bli et stort bryllup, selv om det kanskje ikke får like stor oppmerksomhet som prinsebryllupet i England. Flott at kronprinsparet deltar, ja! Jeg er også spent på om de skal ha brudepiker/-svenner. Det blir spennende å se!

Veronica: Ja, dette blir bra! Tja, kanskje.. Det hadde hvertfall vært artig om William og Kate representerte Storbritannia!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv