hits

Prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmanns kirkelige bryllup 18. juni 2011

I dag var det tid for dansk-tyske prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmanns kirkelige vielse. Paret giftet seg i dag for annen gang.

Prinsesse Benedikte og prins Richards datter prinsesse Nathalie og hennes Alexander Johannsmann giftet seg borgerlig 27. mai i fjor. I dag fant den kirkelige vielsen sted.

Nathalie og Alexander gav i ettermiddag hverandre sitt ja i den evangeliske kirke i Berleburg i Tyskland. Bruden Nathalie var ikledt en brudekjole designet av Henrik Hvidd og med dronning Ingrids flotte slør, som også kronprinsesse Mary bar ved sitt bryllup. 

Blant de mange bryllupsgjestene var Nathalies tante dronning Margrethe av Danmark, og hennes fetter kronprins Frederik med sin kone kronprinsesse Mary. Brudens tante dronning Anne-Marie av Hellas var også til stede, sammen med sin datter prinsesse Aleixa og sine sønner kronprins Pavlos og prins Nikolaos og deres koner kronprinsesse Marie-Chantal og prinsesse Tatiana.

Akkurat nå foregår en mottagelse for 370 bryllupsgjester i slottsgården på Berleburg slott, og klokken 20 vil 230 av gjestene gå videre til en stor bryllupsmiddag og fest i et kjempetelt på ridebanen ved siden av slottet.

Her ser dere noen bilder av det flotte brudeparet, samt de kongelige gjestene!

Gratulerer så mye med bryllupsdagen, Nathalie og Alexander!

 
Bruden ankommer kirken med sin far

Brudeparet forlater kirken etter å ha gitt hverandre sitt ja

 
Bruden og brudekjolen


Brudens mor prinsesse Benedikte og bror prins Gustav


Bryllupsgjester - Brudens tanter dronning Margrethe og dronning Anne-Marie


Bryllupsgjester - Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary


Bryllupsgjester - Kronprins Pavlos, kronprinsesse Marie-Chantal og prinsesse Alexia


Bryllupsgjester - Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana

Jeg synes brudekjolen passet godt til prinsesse Nathalie, men personlig er ikke dette en brudekjole etter min smak. Sløret og tiaraen likte jeg derimot veldig godt.

Blant de kongelige gjestene synes jeg kronprinsesse Mary hadde det flotteste antrekket. Brudens tanter, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie var også elegant og smakfullt kledd synes jeg.

Hva synes du om brudekjolen? Og hva synes du om de kongelige gjestenes antrekk?

6 kommentarer

Criminal Minds Norway

18.06.2011 kl.19:42

Likte kjolen og de andre antrekkene ^^

Marthe

19.06.2011 kl.00:25

Noen andre som synes at kronprinsesse Mary er forskrekkelig tynn så tidlig etter en tvillingfødsel..?? Men på den annen side er hun veldig vakker da;)

Ina E

19.06.2011 kl.15:09

Enig, brudekjolen passet til henne, men det er ikke en brudekjole etter min smak heller! Likte den godt bakfra, på det ene bilde, men ville ikke hatt en lik selv ;) Hadde også tenkt og kommentere det samme som Marthe, for en midje Kronprinsesse Mary har så tidlig etter fødselen!:D Men hun er veldig vakker ja, og likte godt kjolen hennes:) Syntes også prinsesse Tatiana var fin.:):D

Martine

19.06.2011 kl.16:15

Marthe: At Mary er så slank kun 5 måneder etter at hun fødte tvillinger er helt utrolig, ja! Vakker er hun absolutt!

Ina E: Ja, det er slik jeg ser det også - kjolen passer Nathalie godt, men jeg ville ikke hatt en slik brudekjole selv. Tatiana var også fin, ja!

Kristin

19.06.2011 kl.22:12

Jeg liker kjolen veldig godt, den er spesiell og original, men jeg liker slikt jeg! Det er ikke umulig jeg kunne brukt en lignende kjole selv. Likevel, det var kanskje litt mye med pynt både på overdelen og skjørtet, og i ulikt mønster, det burde kanskje vært enten eller?

Jeg likte også godt de andre gjestenes antrekk, men Marie-Chantals kjole var kanskje ikke helt passende i et sommerbryllup?! Selv om jeg ELSKER kongeblått, så var det kanskje en litt for mørk farge og en litt for "dekkende" kjole til et sommerbryllup? Likevel, som kjole var den helt super!!!!

Martine

21.06.2011 kl.00:40

Kristin: Enig i at Marie-Chantals kjole var litt for "dekkende" til et sommerbryllup, ja! Men kjolen var absolutt flott!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv