hits

William og Catherine på offisielt oppdrag til Canada og USA

Hei alle sammen!

I dag drar jeg på en liten ferietur til København. Jeg er faktisk på farta til å dra nå i dette øyeblikk! Jeg blir imidlertid bare borte noen få dager, og er tilbake igjen på mandag.

Jeg håper at jeg vil ha internetttilgang for å kunne blogge under oppholdet i København. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å få fulgt fyrstebryllupet i Monaco, og hvertfall den religiøse vielsen på lørdag! Hvor mye bryllupsblogging det blir kan jeg dessverre ikke si nå, men jeg skal gjøre mitt beste for å oppdatere dere med bilder fra bryllupet og bryllupsblogge så godt jeg kan!

Jeg håper dere har forståelse for at det blir en noe redusert bryllupsblogging denne gangen!

Ellers håper jeg dere koser dere i sommervarmen, og at de som har ferie nyter den!

Så til dagens tema; William og Kates offisielle reise til Canada og USA:

William og Catherine, hertugen og hertuginnen av Cambridge, reiser i dag på offisielt oppdrag til Canada og USA.

Reisen blir William og Catherines første offisielle reise sammen etter at de giftet seg 29. april. Turen går altså til Canada og USA, og vil vare fra idag (30. juni) til 8. juli.

Hertugparet skal på den offisielle reisen innom disse stedene: Ottawa, Montreal, Quebec City, Charlottetown, Summerside, Yellowknife, Calgary og Los Angeles.

Her ser dere det flotte offisielle bildet i anledning William og Catherine, hertugen og hertuginnen av Cambridges statsbesøk:

Den britiske kongefamilien er stor i USA og Canada, og med tanke på oppmerksomheten rundt bryllupet deres i april og i tiden for- og etterkant, kan man nok være sikker på at William og Kate blir tatt i mot med brask og bram!

5 kommentarer

Selma

30.06.2011 kl.13:08

kos deg i danmark!!:)

Lillegitte

01.07.2011 kl.11:59

Jeg må bare kommentere for jeg syntes det er så gøy med din blogg. Du er gjennomført: ) Du får sikkert se mye om morgendagens begivenhet i Danmark.

Ina E

01.07.2011 kl.17:37

Kos deg i Danmark da!!:D:D

idaibrasil

02.07.2011 kl.22:31

Kos deg, ha en fin tur! :)

Martine

04.07.2011 kl.10:25

Selma, Ina E og idaibrasil: Tusen takk! Jeg hadde en veldig fin tur til København! :-)

Lillegitte: Tusen takk for det! Veldig hyggelig å høre! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv