hits

Kronprinsfamilien på Galdhøpiggen!

Kronprinsfamilien deltok i helgen på integreringsprosjektet "Til Topps 2011" i Lom.

"Til Topps 2011" kalles det som skal være årets sprekeste integreringsarrangement, og over 1000 deltakere fra 70 nasjoner fra hele landet har vært med.

I dag gikk kronprinsfamilien til Galdhøpiggen. Mens kronprins Haakon og prins Sverre Magnus snudde ved foten av skyggebreen, fortsatte kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og Marius Borg-Høiby helt til topps.

Her ser dere bilder av vår flotte kronprinsfamilie på "Til Topps"-arrangementet og på vei opp Galdhøpiggen i helgen!


Kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus
og Marius til stede ved "Til Topps 2011"

Kronprinsfamilien tar en pause på vei opp Galdhøpiggen


Kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Ingrid Alexandra går helt til topps


Kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og Marius på toppen
av Galdhøpiggen


En fornøyd prinsesse Ingrid Alexandra


Flotte bilder av vår flotte kronprinsfamilie!

Jeg synes det virkelig er imponerende av 7 år gamle prinsesse Ingrid Alexandra å gå helt til toppen av Galdhøpiggen! Bra jobba, Ingrid!

Ellers synes jeg det er veldig flott at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit stiller opp på slike arrangement med barna. Å gå turer i fjell og mark er noe av det norskeste av det norske, og slike tradisjoner er det viktig å ta vare på og la nye generasjoner ta del i. Her er kronprinsparet et gode forbilder!

6 kommentarer

Anna

25.06.2011 kl.23:43

sprek kronprinsfamilie vi har! Må sei eg synes det e ganske imponerende av prinsesse Ingrid Alexandra som bare e 7 år gammel å gå så langt å så bratt. Ut fra bildan å dømme, virke ho veldig fornøyd. Prins Sverre Magnus va jo også med, men han snudde litt lengre nede med kronprins Haakon, men det e jo forståelig.

Ina E

26.06.2011 kl.18:31

Enig med deg, for en flott kronprinsfamilie vi har!! Veldig bra gjort av Prinsesse Ingrid Aleksandra og gå så langt:D

Kristin

26.06.2011 kl.22:09

Så mange herlige bilder!! Spesielt nr. 5, det av Ingrid A og Mette-Marit på toppen!! Ja, det er virkelig imponerende at 7 år gamle Ingrid Alexandra klatret helt til topps! Kanskje hun har fått "drivstoff" (godteri) av mamma på vei opp? Det fikk jeg da jeg var barn og vi var på tur. Vet ikke om jeg selv hadde klart å gå helt opp til Galdhøpiggen, men så er ikke jeg noen fjellgeit heller. Jeg liker meg bedre på sjøen.

Martine

27.06.2011 kl.00:15

Anna: Ja, ikke sant! Veldig imponerende er det! Og forståelig at Sverre Magnus ikke gikk helt til topps, ja!

Ina E: Ja, de er flotte!! :-)

Kristin: Ja, det er herlig! Hun har sannsynligvis fått litt motivasjon i form av noe slags godteri underveis, ja! Det skulle bare mangle! ;-)

29.06.2011 kl.10:29

Hei, du har en veldig fin blogg

Kan du skrive litt om Mary:-)

Martine

30.06.2011 kl.00:13

Anonym: Tusen takk! :-) Jeg kan absolutt skrive mer om kronprinsesse Mary! Jeg skal se om jeg kan få lagd en kongelig profil om henne om ikke så altfor lenge. I tillegg legger jeg ut nyheter om henne og resten av den danske kongefamilien når det skjer noe spesielt de er involvert i eller med på.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv