hits

Tilbake fra København: Albert og Charlene er gift - bryllupsblogging kommer!

Hei alle sammen!

Nå er jeg tilbake fra København. Turen var veldig fin, og jeg koste meg masse! Det eneste som var dumt, var at jeg dessverre ikke hadde tilgang til internett mens jeg var der. Jeg fikk derfor ikke blogget gjennom helgens bryllup. Jeg fikk imidlertid med meg deler av tv-sendingen, og etter at jeg kom hjem har jeg fått oppdatert meg på alt som har skjedd.

Selv om jeg ikke fikk blogget underveis i bryllupet, betyr ikke det at det ikke blir bryllupsblogging. Jeg vil nå skrive og legge ut alle innleggene jeg ellers ville skrevet mens bryllupet pågikk, og de vil komme ut på bloggen fortløpende i løpet av det kommende døgnet.

Jeg beklager at jeg ikke fikk blogget underveis i bryllupet. Jeg håper dere ikke er altfor skuffet over at det ikke ble noe blogging i går, og håper at bloggingen det kommende døgnet blir en brukbar erstatning.

Mvh Martine :-)

2 kommentarer

Pernille

04.07.2011 kl.18:23

det går helt fint at du ikke har blogget før nå! Ferie er ferie vettu. Hehe! Bra du blogger nå da, så vi får med oss alt :)

Martine

05.07.2011 kl.11:35

Pernille: Det er bra, Pernille! :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv