hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Den borgerlige vielsen

Fredag 1. juli fant den borgerlige vielsen mellom fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock sted.

Litt over klokken 17 gav Albert og Charlene hverandre sitt ja, og Charlene ble med det fyrstinne av Monaco.

Vielsen fant sted i tronsalen tiil fyrstepalasset i Monaco, med familie, nære venner og noen offentlige tjenestemenntil stede under høytideligheten. Ute i borggården på fyrstepalasset var imidlertid de ekte monagaskerne, 7.618 av Monacos omlag 15.000 innbyggere, invitert til å følge vielsen.

Charlene var kledt i en blå Chanel-drakt under den borgerlige vielsen, mens Albert bar uniform. Etter en knapp time kom fyrsteparet ut på slottsbalkongen og hilste de fremmøtte - nå som mann og kone, og fyrste og fyrstinne av Monaco.

I etterkant av den borgerlige vielsen var det duket for cocktailbuffet i borggården for det nygifte fyrsteparet og Monacos innbyggere, før det var klart for fest med en stor gratiskonsert og lysshow for de mange tusen inviterte.

Her ser dere noen bilder fra den borgerlige vielsen mellom fyrst Albert og Charlene Wittstock!


2 kommentarer

Ina E

04.07.2011 kl.15:56

Dumt at de ikke viste den borgerlige vielsen på tv, men så jo litt av den på nyhetene!:D Der så Charlene veldig lykkelig ved siden av sin mann, fyrst Albert!;) Men vet du hvorfor Kronprinsesse Mette Marit gikk så tidlig hjem fra cocktail partyet, uten Kronprins Haakon?

Martine

05.07.2011 kl.10:50

Ina E: Ja, det er sant! Charlene så veldig lykkelig ut, ja! Nei, det vet jeg ikke..

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv