hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Brudekjolen

Charlene Wittstock ble under den religiøse vielsen lørdag gift i en drøm av en brudekjole.

Brudekjolen var designet av Georgio Armani. Den var i fargen offhvite og laget i silke duchesse. Den hadde et 20 meter langt slep, mer enn 40.000 swarovskikrystaller, 20.000 perler og 30.000 steiner påsydd. Det skal ha tatt hele 2.500 timer å gjøre den fyrstelige brudekjolen ferdig.

Charlene hadde ikke tiara. Hun hadde imidlertid en stor hårspenne av diamanter, hvor håret var samlet og sløret festet.

Her ser dere noen bilder Charlene Wittstocks fantastiske brudekjole!


Jeg synes Charlenes brudekjole var veldig fin, og at den passet veldig godt til henne! Den fikk fram hennes flotte figur og hennes eleganse. Kjolen var på en måte enkel og elegant, med mange flotte detaljer, og den var absolutt en fyrstinne verdig.

Den minner i grunn ganske mye om kronprinsesse Victorias brudekjole - en kjole som også var veldig fin synes jeg. Kanskje er Charlene inspirert av fjorårets kronprinsessebryllup i Sverige?

Hva synes du om Charlenes brudekjole?

10 kommentarer

Pernille

04.07.2011 kl.17:59

Jeg Synes brudekjolen var kjempe fin og kledde henne godt!

Ina E

04.07.2011 kl.18:06

Jeg syntes kjolen var utrolig fin, og ja den likna litt på kronprinsesse Victoria sin kjole!:D Jeg syntes ikke det er så veldig fint med slep som blir hengt på, men kjolen passet veldig fint til Charlene, så er ikke mye å klage på ;) Hehe :D Men jeg kan ikke skjønne at slepe er 20 meter langt? Det ser ikke sånn ut på bildene, men den er sikkert så lang:P Jeg selv hadde foretrekt at kjolen gikk mer ut i bunnen, og at den kanskje hadde hengt fast med slepet! Men når di har såpass lang slep, så kan du kanskje ikke ha det sammen:D Det var veldig fint med krystaller, perler og steiner som var sydd på, for på kronprinsesse Victorias kjole, ble det litte granne kjedelig med bare en helt hvit kjole!! Men de er jo veldig fine, de kjolene altså!!:P De skulle hatt noen til å fikse på slepet når de gikk ut etter vielese, for da krøllet slepet seg!:D Hehe, men det var en kjempe fin kjole, og likte også håret veldig godt ;):D

Solveig

04.07.2011 kl.21:35

Kjempefin kjole, men bare lurer på en ting; hadde hun et avtagbart slep, som ble tatt av når de gikk for å underskrive? Synes kjolen ble finere uten :)

Jorunn

04.07.2011 kl.22:48

Det ser nesten ut som hun har to slep, et som er enn forlengelse av kjolen og et ekstra fra skuldrene. Hadde vært finere uten det ekstraslepet. Men ellers var kjolen nydelig. Syns faktisk denne var hakket finere enn Kate sin.

Martine

05.07.2011 kl.11:15

Pernille: Helt enig!

Ina E: Enig i at det var fint med litt mer detaljer på kjolen enn det det var på Victorias brudekjole. Jeg også likte hvordan håret var samlet i en knute i diamanthårpynten.

Martine

05.07.2011 kl.11:24

Solveig: Ja, slepet var avtagbart! Og ja, det ble tatt av da de skulle skrive under på papirene, for at det skulle være litt enklere for hene å håndtere kjolen! Enig i at den kjolen kanskje var finere uten dette ekstra slepet.

Jorunn: Ja, det stemmer! Kjolen er helt klart en annen type kjole enn Kate sin, og denne passet veldig godt til Charlene synes jeg. Personlig likte nok jeg Kate sin kjole bedre enn Charlene sin.

Kristin

05.07.2011 kl.20:59

Veldig flott kjole, og jeg synes også den var finere enn Kate sin.

Frem til nå syntes jeg at Victorias brudekjole var den aller fineste jeg har sett, men nå er det Charlenes som er nr. 1!!!

06.07.2011 kl.12:42

Nydelig kjole. Jeg er enig med Kristin i at den var finere enn Kate sin!

Ina E

07.07.2011 kl.14:51

Hehe, jeg måtte bare si at jeg synes Kates kjole var mye finere, for jeg liker ikke så veldig godt når slepet blir hektet på i ryggen!! Jeg syntes det er mye finere med et slep som "er" i kjolen, slik som det var i Kates kjole!:P Men hver sin smak ;) Hehe, men uansett så passet den kjolen veldig bra til Charlene!!:D

Martine

07.07.2011 kl.16:06

Personlig foretrekker jeg Kates kjole, men jeg synes både Charlene og Kates kjoler var flotte på hver sin måte, og de passet til bruden som bar kjolen.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv