hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Brudepikene

Charlene Wittstock og fyrst Albert hadde syv brudepiker i sitt brudefølge - alle i syvårsalderen. I stedet for å følge tradisjonen med å velge brudepiker fra nær familie eller vennekrets, hadde Albert og Charlene valgt lokale småjenter fra rundt omkring Monaco. Brudepikene var kledt i tradisjonelle monegaskiske folkedrakter.

Det var Alberts søster, prinsesse Caroline, som hadde ansvaret for brudepikenes antrekk. Hun bad The Ballets de Monte-Carlo om å lage kostymene, og hun designet de sammen med direktøren Jean-Christophe Maillot.

Brudepikenes antrekk hadde flere personlige detaljer, som silkestrømper med Albert og Charlenes monogram brodert på, og forklær med både brudeparets monogram og navnet på området i Monaco hvor hver jente er fra. Jentene var også iført halskjeder av svart fløyelbånd med gullkors gitt til dem av fyrst Albert. Hvert antrekk skal ha tatt mer enn 120 timer å lage.

Se bildene av Albert og Charlenes søte brudepiker her!

5 kommentarer

Ina E

04.07.2011 kl.18:42

De var kjempe skjønne!:D

Leah

04.07.2011 kl.20:14

Jeg syntes ikke noe om kjolene til brudepikene, litt enklere kjoler hadde passet bedre ;)

Martine

05.07.2011 kl.11:37

Ina E: Ja, det var de virkelig! :-)

Leah: Ja, kanskje kunne kjolene vært litt enklere, men jeg synes det var artig at de valgte monegaskiske folkedrakter. Jeg synes de var veldig fine!

Kristin

05.07.2011 kl.21:02

Jeg likte kjolene veldig godt, artig og originalt at de valgte folkedrakter! Rart at ikke det har vært brukt her i landet hvor nesten alle småjenter har bunad?!

Martine

07.07.2011 kl.14:14

Kristin: Ja, det er sant!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv