hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Bryllupskaka

Fyrst Albert og fyrstinne Charlene kunne sent lørdag kveld forsyne seg av en kanskje tidenes største bryllupskake.

Det nygifte fyrsteparets bryllupskake var så høy at den helt overskygget brudeparet da da sto ved siden av og skulle kutte en mye mindre versjon av kaken for sine gjester.

For å hylle Charlenes sørafrikanske røtter, var kaken dekorert med Proteas, Sør-Afrikas nasjonalblomst.

Her ser dere fyrst Albert og fyrstinne Charlenes enorme bryllupskake!


Hva synes du om Albert og Charlenes bryllupskake?

4 kommentarer

Camilla

05.07.2011 kl.00:42

Herlig med så mye kake da :-D Men merkelig at den kaken de skjærer i er vanlig kakestrl., mens resten av kaken er gedigen! Utrolig flott blogg forresten :-) Er ikke så veldig opptatt av monarkiet jeg, men bryllupene prøver jeg å få med meg. Bryllup er så utrolig vakkert og rørende. Og et kongelig bryllup skuffer jo aldri ;-)

Martine

05.07.2011 kl.11:41

Camilla: Ja, det reagerte jeg litt på også! Jeg synes godt den lille kaken kunne vært litt mer bryllupskake-aktig og mer lik den store. Ja, bryllup er alltid vakkert, og som du sier skuffer aldri de kongelige bryllupene! :-) Hyggelig at du stakk innom og la igjen en kommentar! :-)

Ina E

05.07.2011 kl.13:33

Utrolig stilig den store kaken var!! Det var ihvertfall nok kake til alle, haha ;)

Martine

06.07.2011 kl.17:43

Ina E: Hehe, ja det vil jeg tro at det var! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv