hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Brudevalsen

Lørdag fant fyrst Albert og Charlene Wittstocks religiøse vielse sted, og vielsen ble fulgt av en storslått bryllupsfest. Til festen hørte det selvfølgelig blant annet en fyrstelig brudevals.

Slik så det ut da fyrst Albert og fyrstinne Charlene danset brudevals under lørdagens storslåtte bryllupsfest i Monaco!


Romantisk og flott!

2 kommentarer

amina

05.07.2011 kl.19:27

De øvde ikke inn noen dans, jeg synes de burde gjort det. Talen til albert var ikke så god. Han fokuserte altfor lite på charlene. Han nevnte folk som hadde bursdag og at han måtte forte seg siden han ikke måtte overskride tida. Jeg mener, det er hans bryllup.

Off topic, har du sett at prins sverre magnus ikke tituleres med hkh. Prinsesse martha louise hadde det før, men kongen fjernet det da hun ga avkall på apanasjen. Jeg syns også forlovervalget til charlene var noe underlig. Mye kritikk nå, men jeg likte dette bryllupet mye bedre enn will og kate sin.

Martine

06.07.2011 kl.17:49

amina: Ja, det er sant. Sverre Magnus titileres ikke med H.K.H. Han er "bare" prins (slik som Märtha Louise nå "bare" er prinsesse).

Noe underlig forlovervalg kanskje ja, men om de er gode venner, er det llikevel ikke så rart.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv