hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup: Gjestene og kjolene ved den religiøse vielsen

Store deler av det kongelige Europa overvar fyrst Albert og Charlene Wittstocks religiøse vielse lørda 2. juli. De kongelige gjestene var stilig antrukket - damene i kjoler og hatter, og mennene i sjakett eller uniform.

Her ser dere de kongelige gjestene i deres flotte bryllupsantrekk ved den religiøse vielsen mellom fyrst Albert og Charlene Wittstock!


Charlene Wittstock med sin far Michael


Brudeparet - Albert og Charlene


Charlene Wittstocks mor Lynett og brødre Gareth og Sean


Brudgommens søster prinsesse Stephanie med sine barn Louis, Pauline og Camille


Brudgommens søster prinsesse Caroline med yngstedatteren Alexandra


Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea Casiraghi med kjæresten Tatiana Santo Domingo


Prinsesse Carolines eldste datter Charlotte Casiraghi med kjæresten Alex Dellal


Prinsesse Carolines yngste sønn Pierre Casiraghi med kjæresten Beatrice Borromeo


Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon av Norge


Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik av Danmark


Prinsesse Marie og prins Joachim av Danmark


Kronprinsesse Maxima og kronprins Willem-Alexander av Nederland


Dronning Silvia og kong Carl Gustaf av Sverige


Kronprinsesse Victoria og prins Daniel av Sverige


Prinsesse Madeleine av Sverige


Dronning Paola og kong Albert av Belgia


Kronprinsesse Mathilde og kronprins Philippe av Belgia


Storhertuginne Maria-Teresa og storhertug Henri av Luxembourg


Sophie, grevinnen av Wessex og prins Edward av Storbritannia

Her var det mange fine antrekk synes jeg! De kongelige damene var kledd i flotte sommerlige kjoler, som passet perfekt til en sommervielse, og mennene var også veldig stilige!

Mine favoritter denne gangen tror jeg er dronning Silvia, prinsesse Madeleine og prinsesse Marie. Silvias kjole hadde en nydelig farge som kledde henne utrolig godt, og kjolen satt som et skudd på henne. Madeleine så også veldig bra ut med sine brune lokker og lyserosa kjole. Maries antrekk er et av mine favoritter fordi jeg synes fargen på kjolen kler henne utrolig godt, og hatten hennes var også veldig fin. Ellers synes jeg prins Alberts søstre med familier også var flott og kledelig antrukket.

Det var ikke så mange kjoler jeg ikke likte, men kronprinsesse Mette-Marits kjole synes jeg var litt for dekkende til et sommerbryllup, og det samme gjelder storhertuginne Maria-Teresas antrekk.

Hvilke var dine favoritter blant de kongelige gjestenes antrekk under den religiøse vielsen mellom fyrst Albert og Charlene Wittstock?

7 kommentarer

Ina E

04.07.2011 kl.16:06

Jeg syntes det var mange som var pent kledd, men syntes bruden, Prinsesse Madeleine, Dronning Silvia og Prinsesse Marie, var spesielt fine!:D (Men fargen på Madeleines kjole var mer champangefarget enn lyserosa, hehe;)) Kronprinsesse Mette Marit var også veldig fin, men tipper hun var varm med lange armer ;):P Legg merke til Sophie, grevinnen av Wessex sin hatt, den dekka hele den ene siden av fjeset hennes! Kanskje hun kunne ha valgt en mindre variant ;) hehe:D Kronprinsesse Maxima hadde jo også ganske fin kjole, og jeg syntes Kronprins Fredrik var stilig med sin litt mer spesielle sjakett!:P Vis du så vielse, så la du kanskje merke til at Presidenten av Frankrike hadde på seg mørk dress, og fulgte ikke kleskoden!;):P Det var ett flott bryllup, og Charlenes kjole var veldig fin!:D

Pernille

04.07.2011 kl.18:07

jeg synes prinsesse madeleine hadde den fineste kjolen! :) og bruden da :)

Martine

05.07.2011 kl.11:11

Ina E: Vi er ganske enige vi da! :-) Du har nok rett i at den er mer champagnefarget, ja! Jeg synes Sophies antrekk var flott, men hatten kunne med fordel vært litt mindre, ja!

Pernille: Ja, både bruden og prinsesse Madeleine var veldig flotte!

Kristin

05.07.2011 kl.20:54

Åhhh, her var det mye flott å se!! Jeg er veldig enig med deg Martine, det var egentlig ingen antrekk jeg IKKE likte, men MMs var kanskje litt for dekkende ja, og det samme var Maria Teresa, men hennes likte jeg ikke noe særlig. MMs var likevel flott! Jeg synes også Prinsesse Maries antrekk var veldig flott og passet til henne, akkurat som du sier! Skal jeg velge en favoritt må det bli Maximas kjole + Charlotte Casiraghi sin kjole!!! Det antrekket jeg selv hadde valgt å gå med om jeg kunne, hadde det blitt Pauline Ducruet! Lekker farge, snitt og materiale med det litt "pusete" stoffet - om du skjønner....? Andre antrekk jeg likte var Victoria, Prinsesse Alexandra (voksen kjole som også passet fint til en 12-åring), kjæresten til Pierre Casiraghi, Grevinne Sophie, og Charlenes mor. Fy flate, Charlenes brødre er jo superkjekke begge to, men særlig han til høyre i bildet!!!!

Favoritten blant mennene, når det gjelder antrekk, er Kronprins Frederik - kjempeartig og lekker vest!!

Du skriver at Madeleine har brune lokker, men det er vel heller mer mørkeblondt? Honningblondt? Flott er det iallefall!!

Martine

07.07.2011 kl.14:12

Kristin: Ja, både Maxima, Charlotte og Pauline var veldig flotte! Jeg synes også Victorias antrekk var flott, selv om det har bloitt slaktet av de fleste moteeksperter. Kronprins Frederiks antrekk var også veldig stilig!

Sandra

08.07.2011 kl.11:07

Marie, Silvia, Victoria, Beatrice Borromeo og Pauline

Martine

09.07.2011 kl.21:48

Sandra: Ja, disse hadde alle sammen flotte antrekk!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv