hits

Årets sommerbilder av Belgias kronprinsfamilie!

Nye bilder er tatt av Belgias kronprinsfamilie på sommerferie i Aubechies i Belgia.

I likhet med Nederlands kronprinspar, inviterte Belgias kronprinspar til den årlige sommerfotograferingen av familien denne uken.

I går fredag ble nye bilder av kronprins Philippe, kronprinsesse Mathilde og deres fire barn prinsesse Elizabeth (9), prins Gabriel (7), prins Emmanuel (5) og prinsesse Eleonore (3) tatt under en fotoseanse ved et undervisningssenter i Aubechies.

Se de nye flotte bildene av Belgias kronprinsfamilie her!


Kronprins Philippe og kronprinsesse Mathilde med barna prinsesse Elisabeth (9),
prins Gabriel (7), prins Emmanuel (5) og prinsesse Eleonore (3)


Belgias kronprinsfamilie


Kronprinsesse Mathilde med sine fire barn (f.v.) Emmanuel, Eleonore, Elisabeth og Gabriel


Både voksne og barn følger spent med


Spennende utforskning pågår!


Kronprinsesse Mathilde så ut til å storkose seg med familien under fotogseansen


Lille Eleonore og mamma Mathilde


Lille prinsesse Eleonore har blitt stor jente


Kronprins Philippe med sine tre eldste barn Elisabeth, Gabriel og Emmanuel


Prinsesse Elisabeth og mamma Mathilde lekte seg på lekeplassen


Gutta tok seg en tur opp i klatrestativet


Belgias kronprinsfamilie på båttur


En flott og sammensveiset familie


Belgias flotte kronprinsfamilie

 
Jeg synes de nye bildene av kronprins Philippe, kronprinsesse Mathilde og barna er veldig flotte! Den belgiske kronprinsfamilien ser ut til å være en svært sammensveiset familie, og de fire barna har det nok mye morro sammen.

Som vanlig var den livlige kronprinsfamilien matchende kledd under sommerfotograferingen. Jeg må innrømme at jeg måtte trekke litt på smilebåndet da jeg så årets antrekk - litt mye burgunderrødt kanskje?! Og kronprins Philippes gule bukse synes jeg kanskje ikke passert helt inn blant alt det røde. Men, men.. Flotte er de så absolutt uansett! :-)

Ellers synes jeg barna har vokst noe veldig siden i fjor! Prinsesse Elisabeth har virkelig blitt en stor og vakker jente, prinsene Gabriel og Emmanuel har blitt store gutter, og lille prinsesse Eleonore er ikke så liten lenger. Minstejenta er svært lik mamma Mathilde synes jeg!

3 kommentarer

Ina E

10.07.2011 kl.20:44

Fine Bilder!!:D Så skjønne :)

Kristin

11.07.2011 kl.19:17

Ja, veldig fine bilder! Tja, jeg synes faktisk Philippes gule bukse og burgunder genser var litt kult jeg og bedre enn Mathildes blå bukse til burgunder genser. Ellers synes jeg at Prins Emmanuel ligner litt på sin onkel, Prins Laurent.

Martine

25.07.2011 kl.21:50

Ina E: Ja, veldig søte barn!

Kristin: Tja, Mathildes bukse passet heller ikke helt inn, men selv synes jeg nok at den gule genseren til Philippe var verre..

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv