hits

Prins Carl Philip og prinsesse Madeleine feirer sommerferie med sine kjærester!

Hei mine kjære lesere!

Jeg vil bare informere om at jeg i morgen reiser på ferie. Jeg skal først noen dager til Sveits og deretter til Italia, hvor vi vil dra på biltur rundt i blant annet Toscana og andre deler av Nord-Italia. Jeg blir borte i i underkant av 2 uker, og det vil derfor ikke bli så mye blogging de neste par ukene. Om jeg får blogget mens jeg er borte vet jeg ikke, men om anledningen byr seg vil jeg legge ut et innlegg i ny og ne.

Jeg håper dere alle nyter sommeren - enten dere tilbringer den hjemme eller er bortreist!


Her kommer et innlegg om to kongeligheter som hvertfall koser seg i sommer - nemlig prins Carl Philip og prinsesse Madeleine av Sverige, som nyter sommeren med sine kjærester:


Både prins Carl Philip og prinsesse Madeleine tilbringer i sommer late dager med sine kjærester.

I forrige uke ble prins Carl Philip og hans kjæreste Sofia Hellqvist observert på båttur med det svenske kongeparet på Den franske rivieraen.

Carl Philip og hans kjære Sofia nøt noen herlige dager på kongefamiliens båt Polaris, og de viste klart og tydelig sine ømme følelser for hverandre og kysset åpent foran kong Carl Gustaf og dronning Silvia.

Her ser dere et bilde av prins Carl Philip og Sofia Hellqvist på båttur på den franske rivieraen med kong Carl Gustaf og dronning Silvia!

Mon tro om Sofia er akseptert av det svenske kongeparet som prins Carl Philips kjæreste nå?

Så, i helgen var det prinsesse Madeleines tur til å få nyte sommeren med sin kjære. Madeleine og hennes amerikanske kjæreste Chris O'Neill ble nemlig fredag sett hånd i hånd i Stockholms gater. Turtelduene var på shopping, og ble sett sammen i Stockholms store kjøpesenter PK-huset.

Madeleine og Chris har tidligere kun blitt sett sammen i New Yorks gater, men nå har altså prinsessen fått sin kjære Chris over Atlanteren og til Stockholm på sommerbesøk. I tillegg til shopping, vil jeg tro at Madeleine også tok Chris med seg på litt sightseeing i vakre Stockholm. Chris får nok også god anledning til å møte og tilbringe tid med resten av den svenske kongefamilien.

Her ser dere Madeleine og Chris sammen i Stockholm!

Nå gjenstår det å se om vi også får se Sofia og Chris til stede på Øland ved feiringen av Victoria-dagen og kronprinsesse Victorias bursdag i morgen.

Hva tror du? Vil Sofia og Chris være til stede sammen med kongefamilien ved feiringen av Victoria-dagen i morgen 14. juli?


Bilder: billedbladet.dk, svenskdam.se

6 kommentarer

Christine Marie

14.07.2011 kl.13:04

Fin blogg :)

Ina E

14.07.2011 kl.17:04

Håper det ;)

Kristin

14.07.2011 kl.20:47

Fine bilder! De er heldige som får feriere med kjærestene sine. Chris er veldig kjekk synes jeg!

Ønsker deg en kjempefin ferie! Når duer i Nord Italia, må du besøke Verona hvis du får anledning. Veldig fin by, men dessverre ikke så altfor kjent! Den ligger noen mil innover i landet fra Venezia. God tur!

Leah

15.07.2011 kl.22:55

God tur, nyt ferien din :)

masjegull

22.07.2011 kl.19:12

kul blogg jeg ser på den ver dag

Martine

25.07.2011 kl.21:48

christinemarie88: Tusen takk! :-)

Kristin: Ja, vi var faktisk innom Verona! Veldig koselig by! Vi hadde en veldig fin tur! :-)

Leah: Tusen takk! :-)

masjegull: Takk! Så hyggelig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv