hits

Nye bilder i forbindelse med prins Felix' 9 års dag!

Fredag 22. juli fylte prins Felix av Danmark 9 år. I forbindelse med dagen ble det offentliggjort nye bilder av den flotte prinsen.

Prins Felix er prins Joachim og grevinne Alexandras yngste sønn, og på fredag fylte han 9 år. Dagen feiret den flotte prinsen med storebror Nikolai, mamma Alexandra og stefar Martin på utenlandsferie.

På den danske kongefamiliens hjemmeside er en bildeserie publisert i forbindelse med prins Felix' 9 års dag. Storebror prins Nikolai er også med på et par av bildene.

Her ser dere de nye flotte bildene av 9-åringen prins Felix og storebror Nikolai!

8 kommentarer

amina

27.07.2011 kl.17:31

Dette var kjempefine bilder. Litt rart spørsmål kanskje, men det er helt umulig å se at han er halvt Hong kong. Eller er det bare meg?

Kristin

28.07.2011 kl.21:35

Flotte bilder av to søte gutter! Flott at han ikke blir glemt midt oppe i tragedien.

Nei, det er ikke mulig å se asiatiske trekk hos Felix, men han er faktisk bare kvart Hong Kong. Hans morfar, Alexandras far er halvt kinesisk og halvt engelsk, og hennes mor er fra Østerrike, og har heller ikke mørkt hår. Hans far Joachim er jo halvt fransk, så de er begge mye mer europeiske enn asiatiske. Jeg synes heller ikke man kan se asiatiske trekk hos Nikolai, men han har jo arvet sin mors mørke hår.

Martine

28.07.2011 kl.22:12

amina: Det er ikke lett å se at Felix har røtter i Hong Kong, nei.. Han er veldig lik sin far synes jeg!

Kristin: Ja, Felix og Nikolai er to veldig flotte gutter! Og ja, det er sant som du sier - han er bare kvart Hong Kong, ja! Sant det du sier om Nikolai også!

amina

29.07.2011 kl.14:24

Ah, takk for svar av dere begge. Gener er noe rare greier, Hehe.

amina

29.07.2011 kl.16:04

Ut i fra dine opplysninger Kristin, som jeg satt veldig pris på, er han bare 12,5% kinesisk. Og alexandra er kvart kinesisk. Siden hun er halvt østerisk, kvart kinesisk og kvart engelsk. Eller Hong kong. Sier man Hong kongnesisk?

Martine

30.07.2011 kl.01:13

amina: Ja, det har du vel rett i da, ja!

Kristin

30.07.2011 kl.19:28

Hei Amina!

Det vet jeg faktisk ikke. Men Hong Kong kinesisk er vel kanskje mest korrekt siden det er en del av Kina nå, men likevel ikke helt kinesisk heller... De er nok påvirket av mange år som britisk koloni.

amina

31.07.2011 kl.14:20

Det høres i hvert fall bedre ut enn Hong kongnesisk:-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv