hits

Kongefamilien viser sin støtte etter terrorangrepene i Oslo og på Utøya fredag 22. juli - 2

Søndag ettermiddag besøkte kong Harald og dronning Sonja Ullevål sykehus, mens kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Ringerike sykehus, der mange av de skadde fra Utøya har fått hjelp og behandling.

 

I dag klokken 12.00 ble det erklært ett minutts nasjonal stillhet i Norge. Kongeparet og  kronprins Haakon deltok fra Universitetsplassen.

 

Samtidig deltok kronprinsesse Mette-Marit sammen med sin mor på en minnestund utenfor rådhuset i Hokksund i Øvre Eiker kommune for kronprinsessens stebror Trond Berntsen.

I kveld ble det arrangert fakkeltog og rosetog over ehle landet. I Oslo var over 200.000 mennesker samlet på Rådhusplassen for å være med i minnemarkeringen etter terrorhendlingene. Kronprins Haakon og kronprins Mette-Marit var til stede, og kronprinsen holdt en flott appell for de fremmøtte.

3 kommentarer

Pernille

25.07.2011 kl.22:58

utrolig trist hva som har skjedd! veldig bra at så mange følger opp, i fakkeltog og minnestunder. både kongelige og vanlige mennesker.

Kristin

28.07.2011 kl.21:27

Det er rett og slett j.....!

Jeg håper og tror samfunnet vil endre seg nå - til det positive! Jeg merker det, alt er så mye roligere, det er mer sorg og omtanke enn sinne og hevn.

Martine

28.07.2011 kl.22:03

Pernille: Helt sant!

Kristin: Jeg tror det samme! Det hele er fortsatt så uvirkelig...

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv