hits

Zara Phillips og Mike Tindalls førbryllupsfest!

I morgen gifter Zara Phillips og Mike Tindall seg. I kveld var det tid for førbryllupsfest på The Royal Yacht Britannia i Edinburgh.

Prinsesse Annes datter Zara Phillips gifter seg i morgen med sin rugbykjæreste Mike Tindall. De to har vært sammen i over 7 år, og i morgen blir de endelig mann og kone. Zara, som er dronning Elizabeths eldste kvinnelige barnebarn, gifter seg med sin Mike i den lille kirken Canongate Kirk i gamlebyen i Edinburgh i Skottland.

Morgendagens vielse starter klokken 16.00 norsk tid. Vielsen vil være av privat karakter.

På kveldens førbryllupsfest ble morgendagens brudepar feiret av familie og venner. Den britiske kongefamilien var selvfølgelig til stede.

Her ser dere noen bilder fra Zara og Mikes førbryllupsfest på The Royal Yacht Britannia i kveld!

2 kommentarer

Kristin

30.07.2011 kl.19:31

Fine bilder! Det ser ut som de har det hyggelig. Jeg likte spesielt Zaras kjole, men Beatrice var også fin i sin kongeblå kjole. Hun kledde fargen veldig godt! Gleder meg til å se bildene fra bryllupet!

Martine

01.08.2011 kl.01:01

Kristin: Ja, det så veldig hyggelig ut! Enig i at Beatrice kledde fargen på kjolen godt, men er den ikke mer lilla enn kongeblå?! Jeg synes det ser slik ut, men jeg er ikke sikker.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv