hits

Zara Phillips og Mike Tindalls bryllup: Brudekjolen

Noe av det det knyttes spenning til i forkant av et kongelig bryllup er brudekjolen. Zara Phillips skuffet ikke som brud.

I går ettermiddag giftet Zara Phillips seg med sin kjære Mike Tindall. Zara var en vakker brud i sin elfenbenshvite brudekjole designet av Stewart Parvin.

Brudekjolen i silke hadde innsvinget midje, skulderstropper i organza og et lite slep.

Zara bar også et stort hvitt slør, som ble holdt fordiktig på plass av den greske Key-tiaraen, som tilhører hennes mor prinsesse Anne. Tiaraen tilhørte en gang prinsesse Alice, moren til prins Philip.

Her ser dere bildene av Zara Phillips' vakre brudekjole!

Jeg synes Zaras brudekjole var enkel, men elegant, og den passet henne veldig godt. Jeg synes det var fint at hun valgte å bruke tiara. Hun var en vakker brud!

Hva synes du om Zaras Phillips' brudekjole?

6 kommentarer

CriminalMindsNorge

31.07.2011 kl.12:54

Synes kjolen var enkel og fin ^^

Likte veldig godt diademet ^^ <3

Kristin

31.07.2011 kl.19:22

Ja, jeg likte også kjolen veldig godt! Diademet var OK.

Jeg leste et sted at det var spenning om hvilken kjole hun ville velge, siden hun har en litt spesiell stil og pga antrekket i brylluppet til William og Kate, men denne var jo ikke så spesiell som vi kanskje kunne forvente? Kjolen er enkel og klassisk, men litt utradisjonell likevel. Diademet og kjolen sto litt i stil, litt sånn ArtDeco/Jugendstil....?!

Marthe

31.07.2011 kl.22:01

Jeg synes kjolen var klassisk og pen, men ingen stor overraskelse akkurat. Zara var en pen brud, men Kate er fortsatt min favoritt :)

Martine

01.08.2011 kl.01:04

CriminalMindsNorge: Ja, helt sant! Og kjolen passet godt til Zara!

Kristin: Ja, det er sant. Nei, jeg er nesten overrasket over hvor lite spesiell kjolen var. Men den er kanskje litt utradisjonell allikevel, ja!

Marthe: Enig! Kate er fortsatt min favoritt også!

Ina E

03.08.2011 kl.11:30

Kjolen passet godt til Zara, men selv ville jeg nok ikke valgt den!:D Den var enkel og pen.:) Syntes også det var fint at hun brukte tiara.:D Kate er også fortsatt min favoritt!:D

Martine

03.08.2011 kl.21:38

Ina E: Enig - kjolen passer godt til Zara, men jeg heller ville ikke valgt den selv!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv