hits

Zara Phillips og Mike Tindalls bryllup: Bryllupsbildet

Zara Phillips og Mike Tindalls offisielle bryllupsbilde ble tatt rett etter vielsen i Canongate Kirk i går ettermiddag.

Det flotte bildet, som er tatt av Robert Shack, viser et nygift og forelsket par, og det får virkelig frem kjærligheten Zara og Mike har til hverandre.

Her ser dere Zara Phillips og Mike Tindalls offisielle bryllupsbilde. Flott, eller hva?

3 kommentarer

Ina E

03.08.2011 kl.11:40

Ja, det var kjempe flott!:D Et nygift og forelsket par ;) Men er det bare meg, eller ser det ut som om Zara ikke helt fyller ut kjolen oppe? Det er sikkert bare fra den vinkelen, for jeg har ikke lagt merke til det før!:)

Kristin

03.08.2011 kl.19:57

Ja, når du sier det, så ser jeg det også... Jeg har heller ikke lagt merke til det før, men om hun faktisk ikke fyller ut kjolen eller det bare er vinkelen er ikke godt å si.

Flott bilde iallefall, et flott par og flotte omgivelser! De er vel tatt i den eldste delen av Edinburgh, hvor jeg har vært, og jeg ELSKER Skottland!! Vet du Martine, nøyaktig hvor bildet er tatt?

Jeg har også vært i Holyrood House hvor festen ble holdt. Det var en som ble drept der en gang på 16-1700-tallet tror jeg det var, om ikke før, og man kan fortsatt se blodflekken på gulvet!

Martine

03.08.2011 kl.21:47

Ina E: Hmm, det er sant.. Jeg også sier det når du ser det! det ser ut som om hun ikke fyller kjolen helt oppe. Men det er mulig det bare er fra den vinkelen, ja!

Kristin: I følge Hello Magazine er bildet tatt i Holyrood Chapel, på eiendommen til Holyrood House foran resepsjonen. Så artig at du har vært i Holyrood House! Og så fasinerende (og ekkelt) at man fortsatt kan se blodflekken på gulvet.. Grøss og gru!!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv