hits

Autumn, Peter og Savannah Phillips på ridestevne

Autumn og Peter Phillips og deres datter Savannah (7 mnd) var i går til stede ved Gatcombe Horse Trials.

Gatcombe Horse Trial er et stort ridestevne som finner sted i Gloucestershire. Prinsesse Annes sønn Peter Phillips og hans kone Autumn og datter Savannah var publikum under første dag av stevnet i går.

Lille Savannah Phillips har vokst opp til å bli en søt og livlig jente. Hun så ut til å more seg på ridestevnet sammen med mamma og pappa.

Her ser dere de herlige bildene av Autumn og Peter med sin vakre lille datter Savannah!

 
Savannah og mamma Autumn                              Savannah og pappa Peter


Familien Phillips - mamma Autumn og pappa Peter med sin lille datter Savannah

4 kommentarer

Kristin

06.08.2011 kl.19:31

Ja, dette var kjempesøte bilder!! Artig å se Savannah igjen, men så faktisk noen bilder av henne i forbindelse med Zara og Mikes bryllup på en annen nettside. Det er fullt mulig å se familielikheten, men jeg kan ikke helt si om det er mamma eller pappa hun ligner?!

Leah

06.08.2011 kl.21:56

I'm back! Savannah er en søt liten prinsese (?) Er det mammaen eller pappaen som har kongeligt blod? :)

Martine

07.08.2011 kl.00:02

Kristin: Man ser familielikheten, ja! Det er kanskje en blanding av mor og far vi ser?! Jeg synes Savannah har trekk både fra Peter og Autumn.

Leah: Det er pappa Peter som har kongelig blod. Han er sønn av prinsesse Anne og barnebarn av dronning Elizabeth av Storbritannia. Verken Peter eller datteren Savannah har kongelige titler, men de er på henholdvis 11. og 12. plass i arverekken til den britiske tronen.

Leah

07.08.2011 kl.20:19

Oki takk for svaret :)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv