hits

Madeleine og Chris på operafestival i Salzburg

Prinsesse Madeleine og Chris O'neill var i helgen til stede ved operafestivalen Amadeusfestivalen i Salzburg.

Prinsesse Madeleine av Sverige og hennes amerikanske kjæreste Chris O'neill har hatt en lang og solfylt sommer sammen. Først kom Chris til Madeleine i Stockholm, og ferierte med sin prinsesse i den svenske hovedstaden noen dager. Deretter dro de to på ferie sammen til Italia og Sveits. Denne helgen sto Østerrike og Salzburg for tur for Madeleine og Chris.

I helgen var det forelskede paret på plass i Østerrike, hvor de deltok på Amadeusfestivalen, den årlige operafestivalen i Salzburg.

Og det er ikke tilfeldig at svenskeprinsessen og hennes kjæreste valgte å besøke nettopp Amandusfestivalen. Det er nemlig Chris' mor Eva maria O'neill som arrangerer den årlige operafestivvalen. I tillegg til å nyte god opera og å hygge seg med Chris, fikk Madeleine nok derfor også god anledning til å treffe "svigermor".

Her ser dere bildene av Madeleine og Chris på vei til Amadeusfestivalen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv