Madeleine og Chris på operafestival i Salzburg

Prinsesse Madeleine og Chris O'neill var i helgen til stede ved operafestivalen Amadeusfestivalen i Salzburg.

Prinsesse Madeleine av Sverige og hennes amerikanske kjæreste Chris O'neill har hatt en lang og solfylt sommer sammen. Først kom Chris til Madeleine i Stockholm, og ferierte med sin prinsesse i den svenske hovedstaden noen dager. Deretter dro de to på ferie sammen til Italia og Sveits. Denne helgen sto Østerrike og Salzburg for tur for Madeleine og Chris.

I helgen var det forelskede paret på plass i Østerrike, hvor de deltok på Amadeusfestivalen, den årlige operafestivalen i Salzburg.

Og det er ikke tilfeldig at svenskeprinsessen og hennes kjæreste valgte å besøke nettopp Amandusfestivalen. Det er nemlig Chris' mor Eva maria O'neill som arrangerer den årlige operafestivvalen. I tillegg til å nyte god opera og å hygge seg med Chris, fikk Madeleine nok derfor også god anledning til å treffe "svigermor".

Her ser dere bildene av Madeleine og Chris på vei til Amadeusfestivalen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine Myrvoll Olsen

Martine Myrvoll Olsen

23, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits