hits

Nå kan DU få være til stede ved feiringen av kronprinsparets 10 års bryllupsdag i Oslo Domkirke!

Nettopp DU kan få være med å feire kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits 10 års bryllupsdag i Oslo Domkirke 25. august.

Ja, du leste riktig! 25. august feirer vårt flotte kronprinspar 10 års bryllupsdag, den store dagen vil markeres med en gudstjeneste i Oslo Domkirke, og et begrenset antall billetter blir lagt ut for dem som ønsker å være til stede.

Gudstjenesten i Oslo Domkirke vil finne sted torsdag 25. august kl. 15.00, og i tillegg til inviterte gjester fra det offisielle Norge, venner og familie, og mennesker fra miljøer kronprinsparet har samarbeidet med gjennom mange år, ønsker kronprinsparet å stille 200 plasser til disposisjon for dem som har lyst til å delta.

Inngangskortene er gratis og kan hentes på Oslo Domkirkes menighetskontor i Kirkeristen, Karl Johans gate 11, tirsdag 16. august fra klokken 16.00 til 18.00 (maks 2 per person).

Inngangskortene til gudstjenesten som markerer kronprinsparets 10 års bryllupsdag kan altså hentes i morgen, fra klokken 16.00, så vil du være med å feire vårt kjære kronprinspar har du nå muligheten!

Jeg skulle veldig gjerne selv vært til stede under gudstjenesten, men pga jobb har jeg dessverre ikke anledning til det.

For de som ikke får plass i Domkirken, blir det også mulig å ta del i det etterfølgende arrangementet på Universitetsplassen klokken 16.00. Her vil 10 års jubileet for Kronprinsparets Fond markeres.

Det vil altså også være en markering på Universitetsplassen etter gudstjenesten, så for de som enten ikke får plass eller ikke har anledning til å få med seg gudstjenesten, kan dette være et godt alternativ! Hvis jeg rekker det, vil jeg gjerne få med meg dette!

Høres dette fristende ut? Kunne du tenkt deg å være med å feire kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit i Oslo Domkirke?

10 kommentarer

Kristin

15.08.2011 kl.19:13

Ja, dette hadde vært kjekt å være med på!! Men dessverre bor jeg 45 mil fra Oslo og i tillegg er jeg på jobb... :( Men hvis ikke kunne det jo tenkes jeg tok turen, det er jo mye annet å oppleve i Oslo i tillegg, men det blir nok feiring fra TV-skjermen for min del. Sikkert gøy det òg!

Kristin

15.08.2011 kl.19:18

Forresten, har du sett noen av bøkene som er gitt ut i anledning jubileet? Jeg har bladd i to av dem på butikker, og boka om Mette-Marit har jeg lånt på biblioteket og holder på å lese i den nå. Flotte bøker, det er jo mest billedbøker med ikke så mye tekst, men anbefales absolutt!

Martine

15.08.2011 kl.19:35

Kristin: Ja, man får ikke med seg alt, dessverre.. Men det blir nok fint å følge med på feiringen fra TV-skjermen også, ja! :-)

Nei, det har jeg ikke fått gjort enda, men jeg har hørt at boka om Mette-Marit er fin, ja! Den skal leses!

Marte Hinna

15.08.2011 kl.20:04

kunne godt vært med :)

Randomjenta

15.08.2011 kl.20:32

Kunne godt tenkt meg det ja :) Reiser til Oslo den 24. så får i alle fall med meg dagen fra universitetsplassen!

juneveronicaaa

15.08.2011 kl.20:52

Ja kunne vært gøy det :)

Ina E

17.08.2011 kl.15:57

Skulle så gjerne ha vært der, men bor dessverre litt langt unna Oslo!:( Jeg får nok også følge med fra tv-skjermen.:D Går det ann å leie de bøkenepå biloteket nå? Har hørt om de, får nok ta en tur!:D;) Men har du hørt at kronprinsesse Victoria er gravid? Den svenske hoffet har opplyst det nå!:D Utrolig gøy:D;)

°Vinterperle°

17.08.2011 kl.16:37

Åå, så gøy! Skulle ønske jeg kunne vært med, men mamma hadde bursdag i går, så kunne liksom ikke forlate huset :/

Martine

17.08.2011 kl.18:28

Marte Hinna: :-)

Randomjenta: Så bra! :-)

juneveronicaaa: Ja, ikke sant?!

Martine

17.08.2011 kl.18:31

Ina E: Ja, sånn er det.. En får følge med på feiringen fra tv-skjermen, ja! Jeg har ikke sjekket, men etter hva Kristin skriver virker det sånn, ja! :-) Ja, utrolig gøy at kronprinsesse Victoria er gravid!!! :-)

My Rakel: Det er forståelig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv