hits

Prins Sverre Magnus' første skoledag!

I går 18. august hadde prins Sverre Magnus sin første skoledag!

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fulgte i går sin sønn, og yngste barn, til sin første skoledag. Prins Sverre Magnus begynte i går på Jansløkka skole, som ligger like ved kronprinsfamiliens hjem på Skaugum. Den lille prinsen begynte i klasse 1 blå sammen med 17 medelever.

I tillegg til de stolte foreldrene, var også farmor dronning Sonja med den lille prinsen til skolen første skoledag. Kronprinsesse Mette-Marit bar skolesekken mens prins Sverre Magnus hilste på rektor og andre representanter fra Jansløkka skole.

Sverre Magnus ble også møtt av storesøster prinsessre Ingrid Alexandra, som hadde sin første skoledag på samme tid i fjor, og som i høst har begynt i 2. klasse.

Etter halvannen time var den første skoledagen over for prins Sverre Magnus. Den lille prinsen var nok litt sliten etter møtet med skolen og alle de nye inntrykkene, for det endte med at kronprins Haakon bar ham ut av skolegården på vei hjem. Også prinsesse Ingrid Alexandra fulgte med da kronprinsparet og prins Sverre magnus sammen med dronning Sonja forlot Jansløkka skole og dro hjem.

Tenk at prins Sverre Magnus allerede har begynt på skolen! Det er helt utrolig hvor fort tiden går!

Det må være rart for kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit å nå sende yngstemann på skolen. De tenker nok på, i likhet med andre foreldre, hvor alle årene ble av.

Tenk, nå går både Ingrid Alexandra og Sverre Magnus på skolen, og kronprinsparet har nå hele tre skolebarn i hus!

Jeg ønsker prins Sverre Magnus så mye som skolegutt, og ønsker han et fint år som førsteklassing på Jansløkka skole!


Flotte bilder fra prins Sverre Magnus' første skoledag kan du se her!


Kronprinsesse Mette-Marit, som fulgte sin yngste sønn til første skoledag i går, fyller forresten i dag 38 år. Jeg ønsker vår kjære kronprinsesse en flott bursdagsfeiring!

Gratulerer så mye med dagen, Mette-Marit!

6 kommentarer

Leah

19.08.2011 kl.18:21

Ja det er helt utrolig hvordan tiden bare flyr! Men det er koseligt at de begge har begynt på skolen også da ;)

Gratulerer til Mette Marit :)

Astrid

19.08.2011 kl.20:19

Han er blitt stor og søt gutt, og er sikker kjempe glad for å endelig også begynne på skolen! Men jeg må nå si at jeg syns det danske kronprinsparet hadde en bedre løsning som skjermet de andre elevene og gjorde at alt ikke bare handlet om prins Christian, ved å la ham bli fotografert hjemme slik at pressen ikke skulle være forstyrrende for andre elever. Den nederlandske kronprinsfamilien hadde også en god løsning ved å la barna starte dagen før de andre nye elevene.

Ina E

19.08.2011 kl.20:20

Det er så rart at han er begynt på skolen nå, han har liksom alltid vært den minste, hvis du skjønner hva jeg mener!:P Håper han trives og synes det er gøy.:D Haakon og Mette-Marit var nok stolte ja, og det var sikkert litt spesielt for de, når minstemann skal begynne på skolen:D

Gratulerer så mye med dagen, Kronprinsesse Mette-Marit!!:D:D Håper du får en fin bursdag:D

Martine

20.08.2011 kl.10:25

Leah: Ja, det er hyggelig! Nå kan Ingrid Alexandra og Sverre Magnus ta følge til og fra skolen!

Astrid: Det er kanskje sant! Samtidig som at det i Danmark ofte er et mye større presseoppmøte rundt slike ting enn her i Norge, og at det der hadde vært et mye større "problem" enn det var her.

Ina E: Ja, helt sant! Rart med det når det gjelder minstemann! Ja, vi får håpe han får en fin, trygg og lærerik skolegang!

Kristin

20.08.2011 kl.19:48

Jeg ønsker ham lykke til som skolegutt! Han ligner mer på mor enn far, men han minner også mye om Kong Olav da han var barn!

Martine

21.08.2011 kl.17:51

Kristin: Ja, enig! Prins Sverre Magnus minner mye om kong Olav som barn!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv