hits

Kronprinsesse Victoria er gravid!

I dag kom nyheten vi alle har ventet på: Kronprinsesse Victoria av Sverige er gravid!

Det svenske hoffet kunne i dag endelig meddele at kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter barn. Kronprinsesse Victoria er gravid, og forventet termin er i mars 2012.

Hoffet kan videre fortelle at kronprinsessen er i fin form, og at det gjennom høsten ikke forventes noen store endringer i kronprinsesseparets offisielle program.

Victoria og Daniel, som giftet seg 19. juni i fjor, kan nå endelig glede seg til å bli foreldre. Som kronprinsesse og kommende dronning, har det vært et stort press på Victoria til å bli gravid. Det føles nok både som enn uendelig stor glede og også en lettelse å nå endelig kunne offentliggjøre for det svenske folk at en tronarving er på vei.

Dette var veldig hyggelige nyheter! Jeg har, som mange andre, ventet på at en slik offentliggjørelse skulle komme, og endelig kom den. Victoria og Daniel er et herlig par, som ikke har lagt skjul på at de ønsker seg barn, og nå får de altså ønsket sitt oppfylt. Tenk for en spennede tid Victoria og Daniel nå har i vente! Jeg er sikker på at de blir fantastiske foreldre begge to.

Jeg gratulerer kronprinsesse Victoria og prins Daniel så mye med den store begivenheten, og ønsker de all mulig lykke i tiden som kommer! Jeg gleder meg til å følge Victoria gjennom graviditeten!

14 kommentarer

Pernille

17.08.2011 kl.17:57

jaaaaaaa, endelig! nå gleder vi oss

Annelies

17.08.2011 kl.18:31

Åååååå, dette har vi vel alle ventet på !! Gode nyheter ! =D

Såå utrolig glad på deres vegne ^^

Martine

17.08.2011 kl.18:36

Pernille: Ja! Nå blir det spennende å følge med fremover! :-)

Annelies: Ja, dette er veldig gode nyheter! :-)

Kristin

17.08.2011 kl.19:18

Oj, dette var store nyheter! Jeg visste ingenting før jeg leste det nå nettop, jeg trodde først det var en spøk, men så kom jeg på hvilken side jeg var inne på, så da måtte det jo være sant!!

Jeg har jo hatt det litt på følelsen i det siste, det var noe med utstrålingen hennes, og Daniels òg, kan ikke helt forklare det...

Gratulerer iallefall til hele familien, og lykke til!!

Anna

17.08.2011 kl.22:16

så hyggelig å høre:) Satt å tenkte på det en dag, det at den svenske kongefamilien va nån av de av de kongelige som enda ikkje hadde fått nye prinsa eller prinseeser, så det va godt å høre det at kronprinsesse Victoria endelig e gravid. Kan tenke meg dem glede seg veldig, og eg kan vel sei eg e glad på demmes vegne;) Dem e et så vakkert par og passe så godt sammen. En gledelig nyheit:)

Selma

17.08.2011 kl.22:21

dette har jeg ventet på lenge! gratulerer så mye til victoria og daniel, jeg er sikker på at de kommer til å bli fantastiske foreldre:) nå er det jo også spennende å se om dette barnet blir like vakkert som moren og kommende tanten, prinsesse madeleine :)

åse

18.08.2011 kl.08:29

utruleg flotte nyheter! gler meg :)

Helene

18.08.2011 kl.13:12

Mormor ringte meg i går og sa hun hadde hørt på nyhetene i Danmark at kronprinsessen er gravid... Jeg må si at jeg virkelig er glad på dems vegne! Dette har jeg gått og ventet på siden bryllupet, og endelig kom dagen :) Nå håper jeg bare at alt går fint og at hun klarer å fullføre graviditeten, og selvfølgelig at de får en velskapt liten baby, det har de virkelig, virkelig fortjent ! <3

18.08.2011 kl.17:53

Jeg skrev det i forrige innlegg, og det er jo utrolig gøy!! Må bare gratulere så mye til de kommende foreldrene, de blir nok noen gode foreldre!:D Det blir en spennende tid fremover!:D

18.08.2011 kl.18:15

endelig..;) hadde vært koselig om vår egen kronprinsesse ble gravid igjen..;)

Leah

19.08.2011 kl.17:37

Det var super bra :) Nå er det bare til å glede seg til Mars, håper du på en prins eller ei prinsesse? :)

Martine

20.08.2011 kl.10:19

Kristin: Ja, jeg har også hatt det litt på følelsen! Utrolig hyggelige nyheter!

Anna: Helt sant! Ja, de gelder seg nok masse, og vi gleder oss med dem! :-)

Selma: Ja, det er jeg sikker på at de blir også!

Martine

20.08.2011 kl.10:20

åse: Jeg også!

Helene: Ja, det håper virkelig jeg også! Det har de fortjent, ja!

Anonym: Ja, det blir det helt klart! :-)

Martine

20.08.2011 kl.10:22

Anonym: Ja, det hadde det vært, men jeg tviler vel i grunn på at det kommer til å skje..

Leah: Ja, nå er det bare å glede seg til mars, ja! Hmm, når det gjelder kjønn er jeg litt usikker på hva jeg håper på - jeg skal lage et innlegg om det litt senere! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv