hits

Prinsesse Madeleine og Chris i bryllup med Jonas Bergström og hans nye kjæreste!

Etter bruddet i april 2010 kan man trygt si at stemningen har vært noe trykket mellom prinsesse Madeleine og hennes eks-forlovede Jonas Bergström. Madeleine har ikke villet tilgi Jonas, og prinsessen har helt unngått å møte sin eks-forlovede. Sist lørdag møttes de igjen, som gjester i et vennepars bryllup. Begge hadde de sine nye kjærester ved sin side.

Det var en noe spesiell miks av mennesker som var samlet da Natalie Rosta og Dag Werner giftet seg i Gottröra kirke på lørdag. Dette var høstens store svenske sosietetsbryllup, og en god del av de svenske kongebarnas vennekrets, deriblant Madeleine og Jonas' felles venner, var til stede. Bruden Nathalie Rosta er en av prinsesse Madeleines beste venninner, og prinsessen var en av brudeternene i bryllupet.

Både Madeleine og Jonas var altså til stede i bryllupet, og begge kom de sammen med sine nye kjærester. Prinsesse Madeleine hadde med seg sin amerikanske kjæreste Chris, mens Jonas kom sammen med sin nye kjæreste Stephanie af Klercker, som også er endel av vennegjengen.

Også prins Carl Philips eks-kjæreste Emma Pernald var blant bryllupsgjestene. Det var altså en salig miks av mennesker samlet blant bryllupsgjestene i helgens sosietetsbryllup.

Jeg skulle gjerne vært flue på veggen i dette bryllupet! Dette er jo rene såpeoperaen - hvertfall hvis forholdet mellom Madeleine og Jonas er så dårlig som folk skal ha det til!

Det sies altså at stemningen skal være dårlig mellom Madeleine og Jonas. De har visstnok ingen kontakt, og helgens bryllup skal ha vært første gang de to møttes etter bruddet for nesten 1,5 år siden. Vi får håpe for alles del at helgens møte gikk knirkefritt. Kanskje er det ikke så ille som folk skal ha det til? De er jo tross alt voksne mennesker, og livet går videre og de har nå begge nye kjærester på hver sin kant. Vi får hvertfall håpe at stemningen i bryllupet var god, og at Madeleine og Jonas' tidligere historie ikke preget bryllupet for mye.

Og selv om hovedfokuset ble på andre enn brudeparet, fikk bryllupet hvertfall en god del ekstra presseoppmerksomhet pga den innholdsrike gjestelisten, og det er noe de svenske sosietetsbryllupene gjerne setter pris på å få...

Se bildene av Madeleine, Chris, Jonas, Stephanie og Emma som bryllupsgjester ved helgens bryllup her!

3 kommentarer

Selma

24.08.2011 kl.15:27

hmm..lurer på hvordan det gikk! får håpe at de kunne ha en grei tone, da, for brudeparets skyld:)

Leah

24.08.2011 kl.17:54

haha:P Jeg lurer på en ting, hvorfor heter bloggen din cremefraiche?? :)

Martine

25.08.2011 kl.22:13

Selma: Ja, det får vi håpe!

Leah: Hehe, det er en helt tilfeldig nettadresse egentlig.. Måtte finne en som var ledig, og da ble det cremefriache! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv