hits

Prinsesse Marie er gravid!

Prinsesse Marie er gravid og venter sitt andre barn!

I dag kom den gledelige nyheten om at prins Joachim og prinsesse Marie av Danmark igjen skal bli foreldre. Prinsesse Marie er gravid, og fødselen er forventet å finne sted på Rigshospitalet i København i slutten av januar 2012.

Prins Joachim og prinsesse Marie har fra før av sønnen prins Henrik (2) sammen, og i tillegg har Joachim sønnene prins Nikolai (11) og prins Felix (9) fra sitt ekteskap med grevinne Alexandra.

Joachim og Marie har tidligere uttalt at de gjerne vil ha flere barn, og endelig kom den gledelige nyheten om den kommende familieforøkelsen. Så da det spennende å se om Henrik blir storebror til en til en liten prins eller ei lita prinsesse, og om prins Joachim får sin fjerde sønn, eller om han denne gang får ei datter. Uansett får den danske kongefamilien enda et tilskudd i begynnelsen av neste år, og dronning Margrethe og prins Henrik får sitt 8 barnebarn!

Dette var veldig hyggelige nyheter!

Kanskje får vi en kongelig baby-boom i 2012? For en uke siden kom nyheten om at kronprinsesse Victoria er gravid, og i dag fikk vi vite at også prinsesse Marie av Danmark venter barn. Utrolig koselig!

Jeg har gått å ventet på denne nyheten en stund, og det at Marie og Joachim nå skal bli foreldre igjen synes jeg er veldig gledelig! Det er så moro med kongelige graviditeter, og nå har vi to gravide prinsesser å følge de kommende månedene.

Jeg gratulerer Marie og Joachim så mye med graviditeten, og ønsker Marie en fin og problemfri graviditet!

10 kommentarer

Leah

24.08.2011 kl.18:16

Ååå, så koselige nyheter :D Jeg håper personligt at prinsesse Marie får ei lita prinsesse :)

Du har nok rett i at 2012 blir et baby år for de kongelige ;)

Ina E

24.08.2011 kl.18:48

Så gøy!!:D Det er jo kjempegøy med kongelige graviditeter, og håper det går fint gjennom hele svangerskapet.:)

Kristin

24.08.2011 kl.19:08

Ja, dette var hyggelig, men jeg ble ikke så veldig overrasket siden de jo har sagt at de ønsker seg flere barn. Ja, kanskje 2012 blir et baby boom-år? Jeg leste tidligere i dag at Kronprins Haakon hadde sagt de ikke kunne utelukke HELT at det blir flere barn....?!

Får ikke håpe den kommer samme dag som Ingrid Alexandras fødselsdag, eller tvillingene for den saks skyld...

24.08.2011 kl.20:24

hei,ditt bilde er ikke bilde til prinssese marie.

Selma

24.08.2011 kl.21:33

Dette leste jeg tidligere i dag på dagbladet.no, og må si jeg smilte litt for meg selv:) utrolige hyggelige nyheter, lykke til til både marie og victoria! kanskje barna deres kan bli bestevenner? prinsesse-bestevenner, hehe:)

Martine

25.08.2011 kl.22:15

Leah: Ja, det er veldig koselig! Jeg håper også på ei lita prinsesse! :-)

Ina E: Det er kjempegøy! Ja, det får vi inderlig håpe!

Martine

25.08.2011 kl.22:19

Kristin: Jeg heller ble ikke så veldig overrasket. Som nevnt har jeg ventet på dette en stund. Men det er absolutt ikke mindre hyggelig av den grunn! Ja, jeghar troen på et kongelig baby-boom. Jeg tror Charlene kan bli nestemann ut. Vårt eget kronprinspar har jeg imidertid mistet litt troen på at vil få flere barn, men man vet aldri...

Anonym: Hmm, hva mener du?

Selma: Ja, utrolig hyggelig! Hehe, ja kanskje de vil bli venner! :-)

Kristin

26.08.2011 kl.19:45

Ja, Charlene kan nok bli den neste ja, henne hadde jeg nesten glemt! Hun har jo sagt at hun ønsker seg barn og familie snart. Jeg har mer tro på henne enn Kate, tror det blir en liten stund til de velger å få små?!

Nei, jeg tror vel egentlig heller ikke at vårt eget kronprinspar får flere barn, Kr.pr. Haakon sa jo at det var mer sannsynlig med flere hunder enn barn, men .... det kan jo være det var for å dekke over noe, om du skjønner? Det er jo lov å håpe, og de kan jo enda få et barn til. Barn er jo ikke alltd "planlagt".... Hva tror du om Märtha Louise? Tror du/dere hun og Ari får sitt 4.?

Pernille

27.08.2011 kl.22:42

Utrolig morsomt! Nå gleder vi oss, to nye kongelige på vei :D

Martine

28.08.2011 kl.11:39

Kristin: Ja, jeg tror Charlene vil bli nestemann, mens Kate og William nok vil vente litt med å få barn. Ja, det kan jo være at kronprinsen sa det for å stoppe spekulasjoner, vi får se! Märtha og Ari tror jeg er ferdige med å få barn, men man vet aldri.. Et innlegg om dette kommer senere i dag! :-)

Pernille: Ja! Kjempeartig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv