hits

Kongefamilien takker det norske folk

Kongefamilien sendte i går ut en hilsen via hoffets hjemmeside hvor de takker det norske folk for støtten etter terrorhandlingene 22. juli.

Fredag 22. juli ble hele Norge rystet av de forferdelige terrorhandlingene i Oslo og på Utøya. Kongefamilien har vært svært delaktige i sorgarbeidet i ertterkant, og nå takker de for all støtten i den vanskelige tiden i form av et brev til hele folket.

Kongefamilien skriver følgende i takkebrevet til det norske folk:

I tiden etter de grusomme terrorhandlingene ved Regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli, har Kongefamilien mottatt et stort antall hilsener og kondolanser.

Vi vil med dette takke alle som har ønsket å vise sin deltagelse og støtte.

Vi er alle fortsatt sterkt preget av det som skjedde og vil bære sorgen med oss i lang tid fremover.

I hverdagene som nå kommer, må vi gradvis forsone oss med de langsiktige konsekvensene av angrepene. Vi håper inderlig at vi sammen vil klare å holde fast ved de grunnleggende verdiene våre og bevare det sterke samholdet vi har opplevd i denne perioden.

Harald R        Sonja        Haakon        Mette-Marit

Kongefamilien har fått mye ros for hvordan de har opptrådd i tiden etter terrorhandlingene. De har vært svært deltagende, og vist seg å være meget viktige for hele nasjonen. Blant annet kronprins Haakons appell på Rådhusplassen under rosemarkeringen 25. juli og kong Haralds tale under minnesmarkeringen i Oslo Spektrum 21. juli, rørte hele folket.

Som skrevet tidligere synes jeg at kongefamilien har vært fantastiske i tiden etter terrorhandlingene. Det er det tydeligvis mange flere også som synes. Det er hyggelig å høre at kongefamilien har mottatt hilsener og kondolanser, og at de blir satt pris på. Det er også veldig hyggelig at de sender et takkebrev tilbake til folket.

Vi har en veldig flott kongefamilie!

10 kommentarer

Ina E

04.09.2011 kl.11:54

Ja, de har vært fantastiske i tiden etter terroren! Veldig hyggelig med takkebrev, og de er en utrolig flott kongefamilie!:)

Gunn

04.09.2011 kl.16:33

Enig!

Kristin

04.09.2011 kl.19:11

Jeg er også enig, veldig flott og fint av kongefamilien å gjøre dette!

Marthe

05.09.2011 kl.15:01

Hei:) Enig i det du skrev. Kan du legge ut litt flere bilder i innleggene dine? Jeg syns du pleier å ha noen fantastiske bilder, men nå er det en stund siden sist;)

Leah

06.09.2011 kl.16:52

Hvem er din favoritt kronprinsesse?

Hvem er din favoritt kronprins?

Hvem er din favoritt dronning?

Hvem er din favoritt konge?

Hvem er din favoritt barne prinsesse (under 18) ?

Hvem er din favoritt barne prins (under 18 år) ?

Hvem er din favoritt kongelige person?

Hvem er din favoritt prinsesse?(kan være hvem som helst under eller over 18, bare det er en prinsesse :) )

Hvem er din favoritt prins? ?(kan være hvem som helst under eller over 18, bare det er en prins :) )

Du kan bare velge 1 på hvert spørsmål,men du kan velge fra hvilket som helst land i verden :)

Lykke til, jeg håper du tar utfordringen :)

Martine

06.09.2011 kl.18:49

Ina E: Helt enig!

Gunn: :-)

Kristin: Ja, veldig flott gjort!

Martine

06.09.2011 kl.18:53

Marthe: På grunn av rettighetene til bildene kan jeg dessverre ikke publisere bilder i innleggene. Utrolig kjedelig, men sånn må det bare bli. Jeg har dessverre vært nødt til å fjerne alle bildene fra bloggen pga dette. Jeg linker derfor heller til bilder i stedet - håper det er en nogenlunde brukbar erstatning, selv om bloggen blir litt "tom" uten bilder... :S

Martine

06.09.2011 kl.18:55

Leah: Morsom utfordring! :-) Jeg har faktisk laget et innlegg om dette tidligere! Dette finner du her: http://cremefraiche.blogg.no/1266506880_hvem_er_dine_kongelig.html . Håper du fikk svar på dine spørsmål! :-) Utfordring tilbake: Hvem er dine kongelige favoritter? :-)

Kristin

07.09.2011 kl.21:44

Ja, det er litt kjedelig at du ikke lenger kan publisere bilder, men nå har vi jo fått en forklaring på hvorfor! Nei, opphavsrettigheter er ikke til å spøke med.... det gjelder det samme på nettet som andre steder. Men du oppgir jo kildene til bildene så da burde vel det være greit? Uansett, bloggen din er kjempebra, du gir oss jo linker, og nyhetene er jo de samme likevel. Det er også fint at du forteller om dine synspunkter og meninger, og "sparker ballen" videre til oss også - med spørsmål!

Martine

10.09.2011 kl.11:18

Kristin: Ja, jeg trodde også det var greit ettersom jeg oppgå kilder, men tydeligvis så er det ikke det. Tusen takk for det! Jeg setter pris på dine hyggelige kommentarer! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv