hits

Prinsesse Maries gravidmage!

Prinsesse Marie er gravid og venter sitt og prins Joachims andre barn i januar. Prinsessen er med dette allerede 5 måneder ut i svangerskapet, og kulen på Maries mage begynner nå å bli ganske så synlig.

I helgen var prinsesse Marie til stede ved Copenhagen Jewellery Fair i København og delte ut Bella Nordic Jewellery Award. Man kunne da tydelig se den flotte kulen på den vakre prinsessens mage.


Se de flotte bildene av prinsesse Maries gravidmage her!


Selv om det kun er et par uker siden graviditeten ble offentliggjort, er det altså kun omlag 4 måneder igjen til prinsesse Marie skal føde. Hennes og prins Joachims andre felles barn er ventet helt i starten av neste år, nemlig i januar 2012.

Prinsesse Marie er en veldig vakker kvinne, og jeg må si at hun virkelig kler å være gravid. Den er en flott liten kul som har begynt å synes på hennes mage, og man kan tydelig se at hun er i lykkelige omstendigheter. Prinsesse Marie gløder!

Jeg gleder meg til å følge prinsesse Maries graviditet videre!

5 kommentarer

Leah

06.09.2011 kl.18:49

Ja jeg er helt enig i at Prinsesse Marie ser fantastisk ut ;) Skal bli gøy å følge henne videre ja ;)

Kristin

07.09.2011 kl.21:48

Ja, hun er flott! Jeg tror hun får jente denne gang, og at hun kanskje kommer til å hete Agathe? Hun har jo det som mellomnavn selv, og så mener jeg hun har en bestemor som heter det? Synes det er et fint navn som sikkert også fungerer i Danmark. Victoria tror jeg får gutt, og synes Erik hadde vært et flott navn! Et gammelt, men fortsatt populært, kongenavn som i tillegg er av nordisk opprinnelse.

Martine

10.09.2011 kl.11:23

Leah: Ja! :-)

Kristin: Ja, jeg også har litt jentefølelse nå det gjelder Joachim og Marie. Agathe er flott ja, og det er Maries mellomnavn. Mye mulig hennes bestemor heter det også, ja. Ja, Erik hadde vært et flott og passende navn til en evt gutt for Victoria og Daniel. Det blir spennende å se hvilke kjønn barna har!

Pernille

10.09.2011 kl.13:18

så morsomt! :D

Martine

14.09.2011 kl.18:05

Pernille: :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv